къде са журналистите,къде е вестнико?
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Напротив, твоето мислене е погрешно
Важно е с минимум усилия да се постидне максимален резултат. Равновесна точна, туй онуй да си чувал в икономиката??!?! А и там са истински журналисти, за тях е задължително да могат да пишат грамотно.
Последна промяна от JPS на ср яну 16, 2008 7:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
За теб пък съм генерал-нещо-си. Явно забрави миналото или за теб приятелство е мръсна дума? Виждам, че не си се научил да пишеш и никога няма и да се научиш.
90% от четящите ще ти кажат, че не количеството, а качеството е по-важно. Една добре описана и нагласена история на нечия битка например може да те заинтригува, да вникне до такава степен в съзнанието ти, че да не можеш да си я избиеш от главата в продължение на дни. Аз съм чел подобни истории преди време, когато все още на линия беше Мериан (ако го чете това - много поздрави и пращам).
В този ред на мисли, Джипка, не ми говори за "количеството на съдържанието", защото то също липсва.
90% от четящите ще ти кажат, че не количеството, а качеството е по-важно. Една добре описана и нагласена история на нечия битка например може да те заинтригува, да вникне до такава степен в съзнанието ти, че да не можеш да си я избиеш от главата в продължение на дни. Аз съм чел подобни истории преди време, когато все още на линия беше Мериан (ако го чете това - много поздрави и пращам).
В този ред на мисли, Джипка, не ми говори за "количеството на съдържанието", защото то също липсва.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср яну 16, 2008 7:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
БЛА БЛА БЛА!Айде изкарайте го тоя вестник бе да го ...Вместо да разтягате локуми тука досега можеше да съберете материал за цели три.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Недей се обижда... просто като дадох аддреплай не се вижда ника ти и го знам до генерал...
Първо - аз съм неграмотен и не ме е срам от това, той като не е жизнено важно за мен
Второ - И аз казах че качеството е важно, ако не си видял
И ми посочи къде съм споменал думата количество?
Първо - аз съм неграмотен и не ме е срам от това, той като не е жизнено важно за мен
Второ - И аз казах че качеството е важно, ако не си видял
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
Не съм се обидил. Просто ми прозвуча много странно от твоя страна.
За правописа: Твое право е да си неграмотен - щом те задоволява това положение, значи всичко е супер.
За второто: Много си хитър... Истината е, че в изблик на ярост беше написал една глупост, която преди малко поправи - браво. Та не виждам аз какво по-различно казах от това, че трябва да се усъвършенства вестника?
За правописа: Твое право е да си неграмотен - щом те задоволява това положение, значи всичко е супер.
За второто: Много си хитър... Истината е, че в изблик на ярост беше написал една глупост, която преди малко поправи - браво. Та не виждам аз какво по-различно казах от това, че трябва да се усъвършенства вестника?
[url=http://nemexia.bg][/url]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Та...ся да чакам ли бира за вътрешна информация?
@EvilForce - ти не се покривай, защото ми дължиш цяла каса бира
@EvilForce - ти не се покривай, защото ми дължиш цяла каса бира
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Алкохолик,друго не мога да кажа.Ай бегай у "Нощен труд"Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 16 2008, 08:48 PM) Та...ся да чакам ли бира за вътрешна информация?![]()
@EvilForce - ти не се покривай, защото ми дължиш цяла каса бира![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ooooo, така лиииииииии?Усещам статия "niki_god - ОБЕРОН2 ?"niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 16 2008, 10:51 PM) Алкохолик,друго не мога да кажа.Ай бегай у "Нощен труд"![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]