рециклажа и неговото изчисляване

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

аз самурай? не, не и не :) Записах се на курс за управление на бомбер ;)
The Deejay's an Alien
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 14 2008, 02:38 PM) аз самурай? не, не и не :) Записах се на курс за управление на бомбер ;)
Не думай...!!! :p077:
И ще зарежеш хартиените корабчета...!?! (Аз тъкмо започнах да ги харесвам!) ... Не ти ли е мъчно за тях? ;)
Последна промяна от misterya на пон яну 14, 2008 1:42 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Макумба не зарязвай хартията бре :) Тамън аз бях решил на талаж да играя(може би ^^ ) Талаж+Хартийка срещу некфи кораби...Ето това вече е цех за преработка на метали и хартия :) Ако видите некво голямо поле рециклаж значи си правя Сепуку(май така се пишеше...)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 14 2008, 01:45 PM) Не е точно така- бомбера е доста по- важен този рунд и според мен хората ще ги правят повече. Плюс това защита не лети. Пък и ако дава бойни точки на макс какво му пречи на биткаджията дали ще бие защита или кораби? Нали ще си взима точките ... ?
Изникна ми един въпрос... това опит за стимулиране да се вкара Бомбера в употреба ли е? :> Щото е добре дошло... и без това бута сгради, доколкото четох... май тоя рунд ще е доста използван не само като флот за унищожаване на защита, а и като за рутинни удари... :>

Иначе, можеше да се коригира само процента възтановяване на защита с 5-10% по-нисък... :>
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз имам едно въпросченце....бомберите като счупят сграда - ще има ли останки - рециклаж?Когато рутиш собствените си сгради - взимаш част от ресурса.Ако следваме логиката....би трябвало и от сградите да има :) Оставям все пак админ да отговори :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 15 2008, 04:19 PM) Аз имам едно въпросченце....бомберите като счупят сграда - ще има ли останки - рециклаж?Когато рутиш собствените си сгради - взимаш част от ресурса.Ако следваме логиката....би трябвало и от сградите да има :) Оставям все пак админ да отговори :)
И аз искам, ама нема.. :dizzy:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

А какво ще кажете за 50% рециклаж и то в вселена 3!!!!!!

http://lussbulfleet.hit.bg/sezonII/Boba ... anio5.html

Какъв алгоритъм ще приложите на това!!!!!

ако калкулирате тази битка макс рециклаж ще ви даде 750 000 750 000 375 000 грубо казано!!!!!!
Последна промяна от LuSs на ср яну 16, 2008 5:33 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

LuSs написа:Цитат(LuSs @ Jan 16 2008, 06:31 AM) А какво ще кажете за 50% рециклаж и то в вселена 3!!!!!!

http://lussbulfleet.hit.bg/sezonII/Boba ... anio5.html

Какъв алгоритъм ще приложите на това!!!!!

ако калкулирате тази битка макс рециклаж ще ви даде 750 000 750 000 375 000 грубо казано!!!!!!
то това щото по едно време имаше твърд рец в 1 ва - 50% и явно е засегнало и другите вселени.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jan 16 2008, 06:41 AM) то това щото по едно време имаше твърд рец в 1 ва - 50% и явно е засегнало и другите вселени.

ех къде го това хубаво време :c022:
толкова рундове чаках да увеличат рециклажа :lol: :lol: наи накрая се излъгаха да го вдигнат :bravo: то пк се оказза че рунда е недъгав и всички преливаха от ресурс защото никои не харчеше сакън да не порасне много.
съответно админите ни "завидяха" и / напълно разбираемо / ся рециклажа пак е надолу :(
а сега рунда пак ще бъде нормален / поне се надявам / и вместо сега да си играя конфедерант и да се радвам на хубаво рециклажче :lol:
аз тряя да се трепя като миоп и да страдам по доброто старо време.

така това беше в кръга на полушегата / ако има такова нещо разбира се /

а по темата мога да кажа само едно НИКИ ТИ ВЗЕ ДА МИ СЕ ИЗДИГАШ В ОЧИТЕ // много беше паднал със въпросния ти начин на прехрана споменат малко по горе //

много приятно съм изненадан че проявяваш симптоми на пилот // истребител //
и си много прав във всичко което каза за гадните гаубици които не стига че се въстановяват ами се стискат и нищо не пускат.

но ако мога да те помоля да погледнеш и от друга страна.
претстави си // чисто хипотетично разбира се // че имаме двама играчи на които много много не им се занимава с нормална игра поради ред причини // нямат време , нямат топки, нямат акъл и т.н.
та претстави си че тия двамцата са:

ТЕРТЕТ // 15 % по евтина защита //
МИОП // 10--15% ПО ГОЛЯМ РЕЦИКЛАЖ//

такаа до тук надявам се бях ясен.
та претстави си че тия двамата решът да се прехранват по твоя начин от предния рунд.

МИОПА бие ТЕРТЕТА // и така по цял ден // ТЕРТЕТА само въстановява разбитите ракетки и си делят далаверката :)
какти се струва тая схема и нормална ли е според теб ??

можеш ли сега по твоята математическа схема да исчислиш каква ОГРОМНА свинщина могът да сътворят два болни мозъка в играта // а както всички знаеме такива въобще не липсват в тая игра //

за тея дето не могът да смятат ще го обясня простичко

веднъж по евтина защита //15%// после по голям рециклаж //15%// и на финала ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА:

БИЕМЕ 100 РАКЕТНИ ТЕ ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ КАТО ЗА 100 И СЕ ВЪСТАНОВЯВАТ 60 :a013: :a013:
СЛЕДВА СТРОЕНЕ НА ОЩЕ 40 ОТ СТРАНА НА ТЕРТЕТА И ПАК БИЕМЕ 100 КОИТО ПАК ДАВАТ РЕЦИКЛАЖ ЗА 100 ........................................................

И ТКАК ДО БЕЗКРАИ !!!

така че стига само сте бучали ами се вземете в ръце и предложете нещо смислено с което да се ПРЕВБЪТ ТАКИВА ЕБАНИ СХЕМИ.

за сега това е от мен.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

А в този ред на мисли защо е направено да се възстановява 60% от загубената защита ? Ъм ? :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”