Apocalypse

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Някой знае ли дали съществува още тоя съюз? Говоря за вселена едно (1)...
Търсих старите съотборници от рунд 1 и 2 , ама никой няма, няма я и WarWoman и мъжа й.
Май от стария клан съм само аз :)
Някой от журналистите иска ли да му разкажа за най-голямото съединяване на съюзи от рунд едно? Apocalypse и още пет-щест съюза :) Точно тогава се вадеше първото ЗнС, на УарУоман. Мъжа й беше фрашкан със защита и бойни кораби. Събирахме яко ресурс да й ги пращаме за соларните... Еееех, спомени, като си спомня какъв дипломат бях. ТОгава много ги мразех тези от СССР и още един-два съюза.
В Apocalypse бяхме малко хора в началото, около 30 души. Когато постигнах присъединяването на другите (с подкупи много ясно, колко ресурс съм прехвърлил на лидерите им, не е реално, пък и под заплахата от ЗнС, тогава всеки активно играещ знаеше, че някой е изкарал звездицъта) станахме около 70 човека и рунда взе, че свърши...
Спомняте ли си, че нещо стана със сърварите и в играта бяха "затворени" десетина души, сред тях и WarWoman и никой не можеше да влиза в играта...
Не, верно трябва да седна и да направя един анализа, май пазя и някои тарикатски битки с 10 000 шпионски сонди + 5000 скаута на МАХ :)

Та, отплеснах се нанякъде, някой знае ли дали има играчи от старата школа??? Говоря за времето около трети февруари '05 и 12 юни, тогава беше АПОКАЛИПСА :)
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

И малко задържалите се при вас семейство самоковци (не помня никовете) ... Май 1 рунд , рунд и половина ...
TheRipper
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 08, 2005 1:01 pm
Контакти:

Мнение от TheRipper »

Сори, че пиша и с този акаунт, просто не знаех дали още съществува най-стария ми акаунт :)
Kamen_G, Goran_G (това си е един акаунт със сменено име) и TheRipper са двата ми акаунта от стариия форум и старата игра...
Уфффф, намерих му паса най-накрая
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

---===***ОФФ-ТОПИК**===---

Лелееее, погледнете само датата на регистриране на другия ми акаунт :)
Колко вода е изтекла от тогава, малиййййй...
А като се има предвид, че в играта съм откакто е и Ривъра...
---===***ОФФ-ТОПИК**===---

---===***ОН-ТОПИК**===---

Самоковци? Почти всички бяхме от Софията :) УарУоман и мъжа й ми бяха съседи по блок, държаха комппютърния клуб и затова играеха по 25 часа в денонощието само булфийт...
да не говоря за мен и брат ми.
Както и да е, кой е бил в Апокалипса да си признае и да се събираме пак като едно време? Деистваите журналисти ;)
Последна промяна от Kamen_G на ср яну 16, 2008 1:51 pm, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Леле :p077: ... Колко си смел!!
Току що се призна в наливане, сийт с брат ти (нали знаеш, щом имаш брат и той играе значи се сийтвате! ;) ), мултиакаунтинг във форума... Качество на характера - корумпираност - хората се борят от години да махнат корупцията и подкупите, а ти я стимулираш...
Шегувам се!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Ъ признал си, кво има да си признава едво време нито имаше правила против сиитинга нито ограничения за времето...друго беше едно време + тва да не говорим че everybody knows kamen_g
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Kamen_G написа:Цитат(Kamen_G @ Jan 16 2008, 01:39 PM) Някой знае ли дали съществува още тоя съюз? Говоря за вселена едно (1)...
Търсих старите съотборници от рунд 1 и 2 , ама никой няма, няма я и WarWoman и мъжа й.
Май от стария клан съм само аз :)
Някой от журналистите иска ли да му разкажа за най-голямото съединяване на съюзи от рунд едно? Apocalypse и още пет-щест съюза :) Точно тогава се вадеше първото ЗнС, на УарУоман. Мъжа й беше фрашкан със защита и бойни кораби. Събирахме яко ресурс да й ги пращаме за соларните... Еееех, спомени, като си спомня какъв дипломат бях. ТОгава много ги мразех тези от СССР и още един-два съюза.
В Apocalypse бяхме малко хора в началото, около 30 души. Когато постигнах присъединяването на другите (с подкупи много ясно, колко ресурс съм прехвърлил на лидерите им, не е реално, пък и под заплахата от ЗнС, тогава всеки активно играещ знаеше, че някой е изкарал звездицъта) станахме около 70 човека и рунда взе, че свърши...
Спомняте ли си, че нещо стана със сърварите и в играта бяха "затворени" десетина души, сред тях и WarWoman и никой не можеше да влиза в играта...
Не, верно трябва да седна и да направя един анализа, май пазя и някои тарикатски битки с 10 000 шпионски сонди + 5000 скаута на МАХ :)

Та, отплеснах се нанякъде, някой знае ли дали има играчи от старата школа??? Говоря за времето около трети февруари '05 и 12 юни, тогава беше АПОКАЛИПСА :)
Миналия рунд ги имаше ;) в уни1 дори бях при тях но за кратко :( наложи се да спра да играя.Сега не играя и незнам дали ги има пак.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Ти, `Raziel`, не се обаждай :crazy_pilot: :a013:
Ако знаеш колко ви мразех от Nosgoth??? Наясно ли си, че ми разбихте 10 000 скаута, а? Дето си ги събирах толкоз месеци :lol: Щу (i) та съм потрошил :)
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

хахахах риперчооо ... преди време 2ма , 3ма от съюза ти ги мярках в скайп ...
иначе помня съюза ти голямо нещо беше , големи души бяхте :D
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Софтман...май така беше дружката на WarWoman
Отговори

Върни се в “Off Topic”