къде са журналистите,къде е вестнико?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Започна новия рунд на Вселена 1,малко проблематичен,но започна.Но не това ми е мисълта,мисълта ми е че всички разбраха че доста от старите играчи са се върнали на бойните полета(който чете секция на вселена едно и оффтопик е наясно),но както винаги наште момчета журналисти(малко пишман)пак не са в час,Последния вестник е 04.01.2008.IТолкова ли не можете да съберете 2 и 2?.И айде не ми се оправдавайте с липсата на кадри,половината се кичат гордо с табелка "JOURNALIST"
Последна промяна от niki_god на ср яну 16, 2008 5:53 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Адаш, 1 бира и щи кажа :) :P
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 16 2008, 05:44 AM) Адаш, 1 бира и щи кажа :) :P
Адаш тъй кат гледам,и ти си табелка брееееееееее :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Е да де...за 1 бира - 1 кило вътрешна информация.2 бири - 2 кила вътрешна информация.Всичко зависи от това колко искаш да знаеш и колко мога да изпия аз... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Ми освен да си дадеш адреса за да изпращаме бирите.
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

MightyOne написа:QUOTE(MightyOne @ Jan 16 2008, 09:52 AM) Ми освен да си дадеш адреса за да изпращаме бирите.

Я съм казал да ма приемат чакам още отговора,знаите дадът ли ми правата за журнал,мога и по 3 пъти на седмица да си ви пускам весника хъхъх,само интригите ше ви показвам междо сички,тва за класацийте мене не ме вълнува друг да го праи тва,ше ви покажа сичките кирливи ризи на сичките,и ся даже много са скрити,и наи важното не само междо потребителите има интрига,тя съществува и при агентите:модератори;администратори и журналисти,като наи често се среща междо журналистите и модераторите хъхъъхъ,едните едът леба на другите,нерват се помежду си и следва понижаване в ранг,тлъста качествена патка до изкугорягало тексаско петелче се е стигало даже,хъхъх смях в залата гледали сте,че даже и Джон Дънхам не може да ги оприличи,имитира или каквото и да е било :c022:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jan 16 2008, 10:06 AM) Я съм казал да ма приемат чакам още отговора,знаите дадът ли ми правата за журнал,мога и по 3 пъти на седмица да си ви пускам весника хъхъх,само интригите ше ви показвам междо сички,тва за класацийте мене не ме вълнува друг да го праи тва,ше ви покажа сичките кирливи ризи на сичките,и ся даже много са скрити,и наи важното не само междо потребителите има интрига,тя съществува и при агентите:модератори;администратори и журналисти,като наи често се среща междо журналистите и модераторите хъхъъхъ,едните едът леба на другите,нерват се помежду си и следва понижаване в ранг,тлъста качествена патка до изкугорягало тексаско петелче се е стигало даже,хъхъх смях в залата гледали сте,че даже и Джон Дънхам не може да ги оприличи,имитира или каквото и да е било :c022:

Е така вече те харесвам :bravo:
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

броят се подготвя...

а иначе.. въркии... сериозно... занимава ли ти се с вестника?
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

sin_zaek написа:QUOTE(sin_zaek @ Jan 16 2008, 10:45 AM) броят се подготвя...

а иначе.. въркии... сериозно... занимава ли ти се с вестника?

говоря напълно сериозно вече 2 месеца минаха от както ви казах да ме праите журналис,аз ше събирам информацията и ше я преработвам вие ше я пускате,аз не искам да се занимавам с глупости да оцветявам текствове и тем подобни искам да се показва истината а не да се крие :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

varkulak, пропускаш една подробност, журналиста трябва да пише разбираемо на български език.

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”