Позор

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Jan 15 2008, 07:38 PM) Абе кой е super_lubo ? :?
Поредния прегрешил се да пита
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Тоя 16 април вече е паметна дата :lol:
Аз се чуда на Румпи кой му преподава уроци по спам...
:a055:
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

аз се чудя какъв е смисъла от тази тема.... все още .....

..... е не го видях ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

НЕ МАМКА МУ!
Сериале не става въпрос за това какви са потебителите сега и какви са били.Няма никакво значение какви са модовете и какви не са,какви са били и какви ще бъдат.
В това е въпроса, че във форума се търси отговорност на хора,които нямат достъп до места в която могат да я поемат, и които помагат в рамките на възможностите си.И рано или късно се появява някой, който започва от безсилие да сипе говна по всеки, който му попадне под ръката вместо да обърне внимание на тези които наистина могат да направят нещо защото всяка вечер си пийват....Кхъм...

По добре недоволен човек ,отколкото охранена свиня.
Мери Ан

И не съм заключил темата аз!!!

Редакция Serial_H:
Както казах - no comment.
Иначе и аз не съм я заключил :)
Последна промяна от EvilForce на вт яну 15, 2008 11:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 15 2008, 09:27 PM) Аз ку напиша лагерите, се чудя кой ще ме бие през ръцете първи - мод или админ :)
Нещо явно не разбирате, лагери няма.....има различия, има на моменти неразбирателства, но винаги админо-модераторския екип е едно......и който реши да мисли нещо друго, ще го последва съдбата на Любчо :) )))
Отговори

Върни се в “Off Topic”