няколко мои стиха

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

RageForYou написа:QUOTE(RageForYou @ Dec 11 2007, 02:46 AM) май да не слагам повече стихове за да не изплаша народа с моя правопис ... ;(
Слагай бре човек. Просто ти обърнахме внимание следващия път да не ги правиш ;)

Блъд Додо, прочети си пак едитовете ;)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Добре ще сложа още нещо , но първо ще си поредактирам текстовете :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ако не, ние ще ти ги редактираме :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Е сега няма да ви създавам излишна работа , но ето едно което не е редактирано :)

Прокуда .

Остани от другата страна ,
Слънцето заличи ,
А мрака в тебе ,
Се сипе като дъжд от небето .

Пречупена е душата ми ,
Останах сам в дъжда с роза в ръка ,
Обвит във вериги ,
В неописуема болка !!!

Аз бях избавителя на твоята самота ,
А сега сам носителя на твоята тъга ,
Сега някой друг те обича ,
Моля те спри да се връщаш !

Сърцето ми стене за тебе ,
Махни се от мене ,
Махни се ти , която толкова обичах ,
Ти която ме излъга така !!!

Седя сам в пламаците ,
А тъгата не спира ,
Седя и се моля
Нека живота ми свърши по бързо , нека !!!

Аз бях твоя живот ,
Докато друг не ме замени ,
Аз бях твоя мечта ,
А сега сам твой тъмен зов !!!

Изчезни !

Не ти ли стиг тази попеда ,
Не ти ли стига ,
Моля те спри ,
Изчезни !

Недей ми казвай ти ,
За чест и доброта ,
Какпка нямаш в себе си ,
Изчезни !

Недей ми натякваи ,
Какво е самота ,
Като не знаеш замълчи ,
Повтарям пак изчезни !

Недей ме целувай с отрова ,
Не ме прегръщай с лъжа ,
А си тръгни ,
Изчезни !!!

Е това е за сега от мен , ако не ми скимне нещичко тази вечер :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
v_veselinov1986
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 24, 2007 10:46 pm
Контакти:

Мнение от v_veselinov1986 »

От гледна точка на правописа се е получило по-добре, само с няколко грешки. Многократното използване на " изчезни " ме навежда на мисълта, че си доста разочарован от въпросния човек - понякога не е лошо да имаш сила да простиш лошите деяния :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Покрай мнението на Веселин(реших да видя какво е спамил :) ) попрегледах стиховете...малко забележки имам, но не мисли, че са от злоба - харесаха ми доста дори :)

-в последния куплет на "Неземна страст!!!" - вместо "за теб" сложи "за тебе".Не съм сигурен дали има точно правило, но едно на ръка - звучи по-завършено ;) , а две - мисля че винителната форма на личните местоимения се ползва в пълен вариант в началото на изречението(За тебе ще има подарък) и в кратък - когато е в края(Има подарък за теб).Отново казвам - не съм сигурен ;) Но със сигурност звучи по-добре... :)

-вместо модераторите тук да спорят с потребителите - дори след 2 редакции в 1вото мнение има грешки. ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 29 2007, 04:38 PM) Покрай мнението на Веселин(реших да видя какво е спамил :) ) попрегледах стиховете...малко забележки имам, но не мисли, че са от злоба - харесаха ми доста дори :)

-в последния куплет на "Неземна страст!!!" - вместо "за теб" сложи "за тебе".Не съм сигурен дали има точно правило, но едно на ръка - звучи по-завършено ;) , а две - мисля че винителната форма на личните местоимения се ползва в пълен вариант в началото на изречението(За тебе ще има подарък) и в кратък - когато е в края(Има подарък за теб).Отново казвам - не съм сигурен ;) Но със сигурност звучи по-добре... :)

-вместо модераторите тук да спорят с потребителите - дори след 2 редакции в 1вото мнение има грешки. ;)
на мен пък повече ми харесва, когато въпросното местоимение е само в кратка форма.... тоест "теб"...

а за другото... не мисля, че е работа на някой да редактира.. по-скоро авторът трябва да се замисли, когато му се каже, че има грешки и да ги открие и поправи сам.. така е по-голяма вероятността следващия път да не ги допусне...
belof
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 18, 2005 10:19 am
Контакти:

Мнение от belof »

Стихотворението "Прокуда" ме разчуства ужасно много :( , защото ми напомни за нещо, което бях забравил.
ЕДИН СТАР ПРИЯТЕЛ ПО-ВАЖЕН ОТ ДВАМА НОВИ

САМО ПРИЯТЕЛ СТАВА [color=#FF0000]ПРЕДАТЕЛ[/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”