Позор
-
skorpionbg
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Всеки минал през администрацията става юда продава се за 30 сребърника лубо. Обзалагам се че си някои натирен модератор или администратор ,познавам доста хора които са били преди ад мини или модери или коестари, и тогава бяха велики нищо лошо не пишеха против администрацията бяха тихи кротки докато не ги изритаха както стана с дебел, или раид, и тогава започнаха да сипят огън и жупел за администраторите ,спрете се бе заради това дето ви свети под името сте готови да се изтрепете
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Добре Супер Любчо нека аз да ти обясня как стоят нещата с форума.Малко са форумните модовете с директен достъп до РР , да не кажа почти никой.Инфо получаваме от Хера когато има достатъчно време да вдигне глава от проблемите по 3-те игри за да се занимава и с нас.
Айде сега ми кажи как някой ,който има телефона на РР, знае къде е офиса ,всяка седмица се събира в китайския на по бира с програмистите и главния админ, дири сметка от хора които се грижат за форума на една игра на доброволни начала и почти не са виждали със създателите на играта.Можеш да задаеш въпросите си директно на Хера. И ще получиш отговор.Ама вместо това реши да се направиш на велик и да се заяждаш с нас и да блеснеш. Ем хубу.Няма проблем ние ще изтарем поредната порция лайна дето ни я изсипваш както и останала която се лее от всички страни.
Ама да знаеш че вие не сте прави,не скорпа или аз или краси или джейд.
Айде със здраве.
Айде сега ми кажи как някой ,който има телефона на РР, знае къде е офиса ,всяка седмица се събира в китайския на по бира с програмистите и главния админ, дири сметка от хора които се грижат за форума на една игра на доброволни начала и почти не са виждали със създателите на играта.Можеш да задаеш въпросите си директно на Хера. И ще получиш отговор.Ама вместо това реши да се направиш на велик и да се заяждаш с нас и да блеснеш. Ем хубу.Няма проблем ние ще изтарем поредната порция лайна дето ни я изсипваш както и останала която се лее от всички страни.
Ама да знаеш че вие не сте прави,не скорпа или аз или краси или джейд.
Айде със здраве.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]