sme6ko vs gotin
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Иване, доказа, че си класен играч
Засили се и не върна
Поздравления и сега да се концентрираш малко повече върху разни други неща
Ти си знаеш кои
Едит: Поздравления и за защитника, които за разлика от други форумни летци не избяга
Успех и на него 
Едит: Поздравления и за защитника, които за разлика от други форумни летци не избяга
Последна промяна от Fallen_angel на вт яну 15, 2008 2:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Браво Инсо , ударил си някой който по-нищо непоказва ,че е от кучкарника
Най-накрая някой от тях реши да те посрещне , варки бягаше много в играта и нападаше във форума :D
Сигурно те е посрещнал , все пак имаха доста часове за реакция спрямо рециклажа . Та дори и те биха се справили да сметнал времето :D Успех на gotin , браво пич
Успех на доиграващите във Спийда и да има още тупаници
Най-накрая някой от тях реши да те посрещне , варки бягаше много в играта и нападаше във форума :D
Сигурно те е посрещнал , все пак имаха доста часове за реакция спрямо рециклажа . Та дори и те биха се справили да сметнал времето :D Успех на gotin , браво пич
Успех на доиграващите във Спийда и да има още тупаници
Последна промяна от Kisi на вт яну 15, 2008 2:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
първо поздравления за двамата игра4и битката радва окото,Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Jan 15 2008, 03:48 PM) Браво Инсо , ударил си някой който по-нищо непоказва ,че е от кучкарника![]()
Сигурно те е посрещнал , все пак имаха доста часове за реакция спрямо рециклажа . Та дори и те биха се справили да сметнал времето :D Успех на gotin , браво пич![]()
Успех на доиграващите във Спийда и да има още тупаници![]()
Поздравления готин,за няколкото седмици в които с теб успяхме да играем с теб аз успях да уловя нещо много странно в теб.Със някои хора доста ти се чудихме,но наскоро разбрахме.Страст към песове...Поздравления иначе че си го срещнал,но повече щях да се израдвам отдоло на битката да пише по малко от 16%.Като слушам колко време сте го събирали тоя рециклаж трябва да ви похваля че сте натамънили сметките с няколко часа разлика
Инсо много готин човек,макар и в 2ра да се млатим във спеед показа класа,класа каквато малцина песа могат да имат,няма смисъл да ги изреждам,но за мен 70% от съюза ви са ламзи.Айде със здраве...
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Както казах и в другата тема - браво, че се реши да ме посрещне. Жалко, че за да стане това, трябваше да постна точен час във форума. Казах и не питах никой за рециклаж. И за да спестя излишните въпроси - правя го, защото мога. Имам смелостта и атрибутите да литна по някой с 30к над мен, било то и самоубийство.
И пак, радвам се, че не всички песове са такива, каквито ги мисля ... Един поне се намери малко по-свестен (не може да кажа колко малко, защото нямам отправна точка, за да говоря)
И пак, радвам се, че не всички песове са такива, каквито ги мисля ... Един поне се намери малко по-свестен (не може да кажа колко малко, защото нямам отправна точка, за да говоря)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
макар и спонтанно, мазалото е добро, невиждам нищо чудно, че те е посрещнал,досега не съм видял някой да бяга от по-малка флота при положение, че ще вземе рециклажа,жалко че бях мод и неможах да намажа и аз 
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Е върки избяга....seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 15 2008, 08:11 PM) макар и спонтанно, мазалото е добро, невиждам нищо чудно, че те е посрещнал,досега не съм видял някой да бяга от по-малка флота при положение, че ще вземе рециклажа,жалко че бях мод и неможах да намажа и аз![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]