Баси защитата

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Т'ва некъв нов отрасъл защитници.. не стига и че не можеш да го тормозиш, ами оня ти трие и планетите...... още малко и ще те нападне с лазерите... :D
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

баааааахти като ги гледам тия лошо ми става... колко тряя да си болен да направиш такава защитаааа !!! смърт за всички :crazy_pilot: е тва. тоя с 20к лазериии и 5к щитовеее не знам с кво може да го бутне човек... преди защитата беше мн слаба в сравнение с флота, сега маййй обратното е станало... луда работа
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Елате в детмач режима :a013: . Ще станат стахооотни битки :c022:
belof
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 18, 2005 10:19 am
Контакти:

Мнение от belof »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 15 2008, 12:50 PM) баааааахти като ги гледам тия лошо ми става... колко тряя да си болен да направиш такава защитаааа !!! смърт за всички е тва. тоя с 20к лазериии и 5к щитовеее не знам с кво може да го бутне човек... преди защитата беше мн слаба в сравнение с флота, сега маййй обратното е станало... луда работа

Факт за жалост
ЕДИН СТАР ПРИЯТЕЛ ПО-ВАЖЕН ОТ ДВАМА НОВИ

САМО ПРИЯТЕЛ СТАВА [color=#FF0000]ПРЕДАТЕЛ[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”