Триене на теми
-
skorpionbg
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
Да, а аз колекционирам легоEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jan 14 2008, 09:51 PM) Не знам аз съм прост любител на икебана![]()
![]()
P.S. Скорпионе, чета усилено и нищо не разбирам! Поясни се, моля те...
Последна промяна от ??????? debel на пон яну 14, 2008 8:57 pm, променено общо 1 път.
1234
амеееее, debel, скорпито почна да ги занулява и трие у форума , щот е нетърпелив в 1-ва... :Р
действително , на мен ми хареса тоя човечец.... ненам що така го изхвърлиха ... явно в бара нема място повече или не е резервирал
.
действително , на мен ми хареса тоя човечец.... ненам що така го изхвърлиха ... явно в бара нема място повече или не е резервирал
Последна промяна от LoaD на пон яну 14, 2008 9:01 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Тюх сите модери сме гласували...И пак не моем да бием потребителите по вот.И туй ако не е дискримнация по модераторски произход.Корупцияяяя, що потребителите винаги печелят.Иксаме равноправие 
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
skorpionbg
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 14 2008, 09:58 PM) Той е Дебел... - Той не е Дебел... Той е Дебел! ...- Той не е Дебел... влиза на криво!
Та по темета, гласувах против триенето на темата на Супер Любо...Да се обада и аз...
![]()
Да, той се бие с рокери, спасява квичащи блондинки завързани за БДЖ-то, арестува разбойници в Дивия Запад и си говори с бабички докато ги превежда през улицата... та за к'во му се трият темите?
1234
-
The.Devils.Own