[ PITBULLS ] vesoo vs [ ШАХМАНИЯК ] ferrata

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Миленчо е добар играч ама как са го загонили пидбулите много ша е интересно ! Може пак като захапят и да пускат :a055: :crazy_pilot: :a013:
Последна промяна от Dan7e_ на пон яну 14, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

..и замириса на барут ....веднъж си отляво, веднъж от дясно....важното е, че винаги си на купона :) )
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Абе чада мои,отново показвате простотата си,искате ли да ви покажа една моя много добра битка с 5 знс-та + бойните на савен vs (i)-което пада,ще се кефите ли?
иии прочие..Милен кога е ревал бе,мн сте зле бре...грешници такиа,баба Ванга ми е свидетел,че Милен е смел,тих и готин играч...
Нито лае кат вас,нито обижда и се прави на велик,действа с приятели или без тях по свой си начин и ви маризи по канчетата :a055:

Та брао Милене за динката дет си свалил,- 1 планета,голеа работа...по-миналия рунд у 2 ма изпотриха 4 планети,ама флотата си остана нали,даже и свалих един :crazy_pilot:

Та вместо да лаете,крийте се по дупките и шШшшШт,защо ли,защо ? защо ли бре...защотоооо дедо поп довечера,може да приготви изненадки ... :dizzy:
Какви ще са,ще разберете след...малко :p140:
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 14 2008, 08:27 PM) Абе чада мои,отново показвате простотата си,искате ли да ви покажа една моя много добра битка с 5 знс-та + бойните на савен vs (i)-което пада,ще се кефите ли?
иии прочие..Милен кога е ревал бе,мн сте зле бре...грешници такиа,баба Ванга ми е свидетел,че Милен е смел,тих и готин играч...
Нито лае кат вас,нито обижда и се прави на велик,действа с приятели или без тях по свой си начин и ви маризи по канчетата :a055:

Та брао Милене за динката дет си свалил,- 1 планета,голеа работа...по-миналия рунд у 2 ма изпотриха 4 планети,ама флотата си остана нали,даже и свалих един :crazy_pilot:

Та вместо да лаете,крийте се по дупките и шШшшШт,защо ли,защо ? защо ли бре...защотоооо дедо поп довечера,може да приготви изненадки ... :dizzy:
Какви ще са,ще разберете след...малко :p140:
лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ама, господ бави но не забравя мр.нах ме мислиш ли а???
Последна промяна от Faraona на пон яну 14, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 14 2008, 08:32 PM) лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ама, господ бави но не забравя мр.нах ме мислиш ли а???

абе като гледам ти наи-много мразиш ферата шот не си оговорите една битка,са не ми казваи има разлика в точките и с весоо има рализка с то4ките ама..... :c022: :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 14 2008, 08:32 PM) лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ам, господ бави но не забравя мрт.нах ме мислиш ли а???
Ти пак кои толкова си ударил !!!Мислиш се за цар ! Аре на тебе да ти бутнат 4 колонииии да видим дали ша удариш някой :lol: :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
MissFiona
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от MissFiona »

Адмирации за поредната публична излагация, що не стоите кротки кученца, а?На Света му омръзна да чете неграмотни постове и коментари...
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Абе не издържах да чета некви глупости тука ....Фараоне млъкнииии ако обичаш защото не занеш изобщо как стоят нещата.Забавлявахме се всичиките днес следобяд да радваха се заедно с мен като в една и съща секунда ми кацна флотата на колонията и минаха двете атаки на татанос.В еуфорията поглеждам точките,малко над 150к натискам сгради бутам склада давам преглед и гледам атаката лети..друго да ти казвам ли..Добре крайно време беше да бутнете нещо.
А сега нещо за всички "играчи" в спийд да знаех много добре на коя секунда му се връща флотата но няма ЕДИН с "ташаци" дето да литне по 7 знс-та и 3к кръста .. това е човек на 350к точки (това за хората дето не играят спиид),друго да казвам ли...

п п - "флотата" е цяла

Край на глупостите ви !!!
Потребителски аватар
MissFiona
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от MissFiona »

ferrata написа:QUOTE(ferrata @ Jan 14 2008, 08:45 PM) Абе не издържах да чета некви глупости тука ....Фараоне млъкнииии ако обичаш защото не занеш изобщо как стоят нещата.Забавлявахме се всичиките днес следобяд да радваха се заедно с мен като в една и съща секунда ми кацна флотата на колонията и минаха двете атаки на татанос.В еуфорията поглеждам точките,малко над 150к натискам сгради бутам склада давам преглед и гледам атаката лети..друго да ти казвам ли..Добре крайно време беше да бутнете нещо.
А сега нещо за всички "играчи" в спийд да знаех много добре на коя секунда му се връща флотата но няма ЕДИН с "ташаци" дето да литне по 7 знс-та и 3к кръста .. това е човек на 350к точки (това за хората дето не играят спиид),друго да казвам ли...

п п - "флотата" е цяла

Край на глупостите ви !!!

следващия път търси някой с яйчници :)
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Ей феррата избий ги тия ве ;) :crazy_pilot: :p020:

иначе весоо браво ;) добре си литнал и гледам си пуснал хака за касмет :) иначе бравооо 1 планета по малко , но има разлика в коефициентът ;)
Последна промяна от Pixoo на пон яну 14, 2008 8:16 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”