[ PITBULLS ] vesoo vs [ ШАХМАНИЯК ] ferrata
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Миленчо е добар играч ама как са го загонили пидбулите много ша е интересно ! Може пак като захапят и да пускат

Последна промяна от Dan7e_ на пон яну 14, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
-
skorpionbg
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
Абе чада мои,отново показвате простотата си,искате ли да ви покажа една моя много добра битка с 5 знс-та + бойните на савен vs (i)-което пада,ще се кефите ли?
иии прочие..Милен кога е ревал бе,мн сте зле бре...грешници такиа,баба Ванга ми е свидетел,че Милен е смел,тих и готин играч...
Нито лае кат вас,нито обижда и се прави на велик,действа с приятели или без тях по свой си начин и ви маризи по канчетата
Та брао Милене за динката дет си свалил,- 1 планета,голеа работа...по-миналия рунд у 2 ма изпотриха 4 планети,ама флотата си остана нали,даже и свалих един
Та вместо да лаете,крийте се по дупките и шШшшШт,защо ли,защо ? защо ли бре...защотоооо дедо поп довечера,може да приготви изненадки ...
Какви ще са,ще разберете след...малко
иии прочие..Милен кога е ревал бе,мн сте зле бре...грешници такиа,баба Ванга ми е свидетел,че Милен е смел,тих и готин играч...
Нито лае кат вас,нито обижда и се прави на велик,действа с приятели или без тях по свой си начин и ви маризи по канчетата
Та брао Милене за динката дет си свалил,- 1 планета,голеа работа...по-миналия рунд у 2 ма изпотриха 4 планети,ама флотата си остана нали,даже и свалих един
Та вместо да лаете,крийте се по дупките и шШшшШт,защо ли,защо ? защо ли бре...защотоооо дедо поп довечера,може да приготви изненадки ...
Какви ще са,ще разберете след...малко
лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ама, господ бави но не забравя мр.нах ме мислиш ли а???Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 14 2008, 08:27 PM) Абе чада мои,отново показвате простотата си,искате ли да ви покажа една моя много добра битка с 5 знс-та + бойните на савен vs (i)-което пада,ще се кефите ли?
Нито лае кат вас,нито обижда и се прави на велик,действа с приятели или без тях по свой си начин и ви маризи по канчетата![]()
Та брао Милене за динката дет си свалил,- 1 планета,голеа работа...по-миналия рунд у 2 ма изпотриха 4 планети,ама флотата си остана нали,даже и свалих един![]()
Та вместо да лаете,крийте се по дупките и шШшшШт,защо ли,защо ? защо ли бре...защотоооо дедо поп довечера,може да приготви изненадки ...![]()
Какви ще са,ще разберете след...малко![]()
Последна промяна от Faraona на пон яну 14, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 14 2008, 08:32 PM) лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ама, господ бави но не забравя мр.нах ме мислиш ли а???
абе като гледам ти наи-много мразиш ферата шот не си оговорите една битка,са не ми казваи има разлика в точките и с весоо има рализка с то4ките ама.....
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Ти пак кои толкова си ударил !!!Мислиш се за цар ! Аре на тебе да ти бутнат 4 колонииии да видим дали ша удариш някойTigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 14 2008, 08:32 PM) лала не се прави на интересен като одари танатос и психаря много знаеше а?? ама ся що не се васва тук и да каже нещо а?? ще не се защити а?? на няколко пати му се размина ам, господ бави но не забравя мрт.нах ме мислиш ли а???
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
- ferrata
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
- Контакти:
Абе не издържах да чета некви глупости тука ....Фараоне млъкнииии ако обичаш защото не занеш изобщо как стоят нещата.Забавлявахме се всичиките днес следобяд да радваха се заедно с мен като в една и съща секунда ми кацна флотата на колонията и минаха двете атаки на татанос.В еуфорията поглеждам точките,малко над 150к натискам сгради бутам склада давам преглед и гледам атаката лети..друго да ти казвам ли..Добре крайно време беше да бутнете нещо.
А сега нещо за всички "играчи" в спийд да знаех много добре на коя секунда му се връща флотата но няма ЕДИН с "ташаци" дето да литне по 7 знс-та и 3к кръста .. това е човек на 350к точки (това за хората дето не играят спиид),друго да казвам ли...
п п - "флотата" е цяла
Край на глупостите ви !!!
А сега нещо за всички "играчи" в спийд да знаех много добре на коя секунда му се връща флотата но няма ЕДИН с "ташаци" дето да литне по 7 знс-та и 3к кръста .. това е човек на 350к точки (това за хората дето не играят спиид),друго да казвам ли...
п п - "флотата" е цяла
- MissFiona
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 16, 2007 12:34 pm
- Контакти:
ferrata написа:QUOTE(ferrata @ Jan 14 2008, 08:45 PM) Абе не издържах да чета некви глупости тука ....Фараоне млъкнииии ако обичаш защото не занеш изобщо как стоят нещата.Забавлявахме се всичиките днес следобяд да радваха се заедно с мен като в една и съща секунда ми кацна флотата на колонията и минаха двете атаки на татанос.В еуфорията поглеждам точките,малко над 150к натискам сгради бутам склада давам преглед и гледам атаката лети..друго да ти казвам ли..Добре крайно време беше да бутнете нещо.
п п - "флотата" е цяла
следващия път търси някой с яйчници
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
Ей феррата избий ги тия ве
иначе весоо браво
добре си литнал и гледам си пуснал хака за касмет
иначе бравооо 1 планета по малко , но има разлика в коефициентът 
иначе весоо браво
Последна промяна от Pixoo на пон яну 14, 2008 8:16 pm, променено общо 1 път.