Битката няма история steaven влиза след далга почивка поради многото работа която е имал и веднага се оглежда за блиските му съседи .Повечето били online но все пак се намерило една жертва която ас от нашия саюз го дебна много време но все пак наш човек го хвана
Евала ей това се нарича да изнесеш защитник и нередовен играч аз на тяхно място щях да се чудя защо ме бият толкова много и защо са ми дигнали мерника успехи момчета и мачкаите да радвате неиграещите този рунд
Браво на съюзника,отлична битка .
Само да допълня (не че някой го интересува де ...ама все пак):аз дебнех ТЕКЕТО преди as да се настaни до него,но ми влизаше няколко пъти 3-4 минути преди битките .
Последна промяна от Skullcollector` на пон яну 14, 2008 8:22 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]