Въпроси относно играта

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
super_lubo
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 11:18 am
Контакти:

Мнение от super_lubo »

1. Защо проучванията на Миопите се правят по-дълго от колкото пише на проучването?
2. Звездните изтребители работят ли на пиратски полети вече?
3. Защо оръжейни системи дават само 5% бонус? Ако е обяснено някъде просто ми дайте линк!
4. Защо вместо да ми обясните за какво става дума, ме триете без причина?

По-добре е някой да ми обясни този път, а не да се проявява тотално пренебрежение към незнанието на потребителите изтривайки всяка тема, която може и да се струва тъпа на админите, но за незнаещия е от критична важност! Съдействие, бе хора! Просто искам съдействие, а не нещо друго!

Искам някой да вземе отношение относто изтритата ми теме от днес на обяд!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Защо? Защо? Защо?
Защо? Защо? Защо?
До всяко добро същество,
застане поне още едно...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

За шървите вде не мога да ти помогна за 3 цъК
Това е хелп системата там има почти всичко ;)
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Братле, казват, че ако си тъп, то си остава за цял живот :) ))

1. козметчно, нужна е корекция, работи се въпроса - има тема по въпроса
2. да, работят - има тема по въпроса
3. гледай помощния файл, вече така е направено - флотата и защитата получават по 5% от оръжейни системи -- има тема по въпроса
4. Защото - - има тема по въпроса

Ако те мързи да четеш - твой проблем, ако пускаш теми с еднакво съдържание - мой проблем...а аз си отстранявам проблемите своевременно....
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

super_lubo написа:Цитат(super_lubo @ Jan 14 2008, 07:26 PM) 1. Защо проучванията на Миопите се правят по-дълго от колкото пише на проучването?
2. Звездните изтребители работят ли на пиратски полети вече?
3. Защо оръжейни системи дават само 5% бонус? Ако е обяснено някъде просто ми дайте линк!
4. Защо вместо да ми обясните за какво става дума, ме триете без причина?

По-добре е някой да ми обясни този път, а не да се проявява тотално пренебрежение към незнанието на потребителите изтривайки всяка тема, която може и да се струва тъпа на админите, но за незнаещия е от критична важност! Съдействие, бе хора! Просто искам съдействие, а не нещо друго!

Искам някой да вземе отношение относто изтритата ми теме от днес на обяд!
супер Любо (ти дебел ли си, или не ... че Мистерия тук ме ръчка да питам)

1. Бонуси на расата:

20% повече доход на кристали;
+5-10% нанесен рециклаж;
10% бонус енергия;
15% по- евтини Проучвания (не се отнася за гравитационните сили).

2. Изтребителите работят на пиратски, вземи и пробвай...

3. link - http://help.xs-software.com/index.php

4. сигурно защото ти задаваш въпроси, вместо да прочетеш първо

едит: Скорпи ме е изпреварил...... така че ще си свия отговорите, ...... само за .... това, за момичецето на Мистерия - кажи и на дятито ;)
Последна промяна от CORWIN на пон яну 14, 2008 6:40 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”