Статистиката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Браво на разработчиците на играта новата статистика във вселена 1 е мн яка . Добре сте г измислили така всеки ще има шанс за топа а не само копачи :) още веднъж браво :)

п.п. Кажете и вие вашето мнение за статистиката :) има ли недостатаци според вас :)
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Що да не е бойни-ресусни 2 към 1?
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 13 2008, 09:37 PM) Що да не е бойни-ресусни 2 към 1?
Лорде..... чети бреее: 3 ресурсни = 1 за класация; 1 бойна = 1 за класация ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

че Лорда може да иска да копа бре... :) затуй 2 към 1, вместо 3 към 1. може да не е грешка :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

... искам към класацията да се включват и изпратените съобщения :>
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Stankata написа:Цитат(Stankata @ Jan 14 2008, 05:06 AM) ... искам към класацията да се включват и изпратените съобщения :>

И тогава направо ше ми връчат първото място :) :) :) :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Пък язе искам коефициента на атака да е по точките за класация хъ-хъ :c018:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 13 2008, 09:43 PM) Лорде..... чети бреее: 3 ресурсни = 1 за класация; 1 бойна = 1 за класация ;)
Чел съм ;)
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 13 2008, 09:53 PM) че Лорда може да иска да копа бре... :) затуй 2 към 1, вместо 3 към 1. може да не е грешка :)
Не не е .. Аз че няма да копая няма ама е нечестно така (имам достатъчно дружки с лопатите)

Edit: ицо говоря за хора от харда
Последна промяна от LorD DemoniC на пон яну 14, 2008 6:40 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ Jan 14 2008, 06:53 AM) Не не е .. Аз че няма да копая няма ама е нечестно така (имам достатъчно дружки с лопатите)
Не говори така за червеноармейците... Някои от тях играят добре. Детроу например не може да кажеш че е кирка, въпреки че понякога може да му се отдава.

Иначе по темата. За сега класацията ме кефи. Определено е по-добре от миналия рунд. Но 1ва все още си остава много скучна. С това че няма банка и няма обмяна на газ, за мен вселената губи много.
Последна промяна от freeico на пон яну 14, 2008 6:39 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Ицо, а според мен не губи - нито от липсата на банка, нито от ограниченията в търговията с газ:
е вярно че икономиката забавя развитието си..... но и 1-ва (ясно е казано) е ориентирано бойна вселена...... така просто се ограничава по-бързото достигане на умопомрачаващи флоти и млатенето с тях....

а колкото до газта, караш ме да се замисля, какво ли ще е след като миопите (като раса) стъпят във 2-ра, а не дай си боже в 3-та вселени..... според мен тогава ще настъпят изврящения.....

Миоп, с нанокредити (които е готов да изхарчи в играта) + банка + търговия на газ от астероиди + специланости......
не ми се мисли: по скоро трябва да се погледне, дали тази раса (с генотипните си бонуси) няма да се окаже свръхпривилигирована за друга вселена.
(аналогичен може би е и случая в Спийд вселената, но за там не съм особенно сигурен)

п.п.
Лорде, свършиха ли баирите с картофи в Самоков, та си решил и вселената да окопоаваш бреее ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”