И сякаш краят настъпи...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Мисля да се включа, макар че не виждам реалния смисъл.
Анче, позволи ме да не се съглася изцяло с теб.
Ще ти задам един въпрос - запитвала ли си се дащо кало така лекомислено махна мода, без да активира нов или поне генерал и легна?
Не мислиш ли, че макар че постигнахте целта си, друг е моралния победител.
Може би, той постигна това което искаше, и може би нямаше какво друго да губи? Замисляла ли си се, защо миналия рунд не успяхте да ме накарате да изляза от мода, въпреки всички манипулации от ваша страна(тук май само за теб не говоря :) ).Може би защото не бях постигнал това, което исках и трябваше да го направя, макар и в мод? Може би тогава дирех цел, не мислиш ли.А в момента се поставяте пред свършен факт.КАЛО НЯМАШЕ ЦЕЛ.Аттила миналия рунд ми каза - `няма значение кой ще завършиш щом не си първи, дали 2ри, 3ти, 5ти или 10ти е еднакво`.И така е.Това казах и на кало преди 2 месеца и половина, когато играеше за статс.Просто смятам прекомерното злорадстване от ваша страна за излишно.Постнах темата с единствената цел да обобщя събитията.Не беше целта да развиваме The bold and the beautiful 2 ;)
И да допълня, всички постигнаха/хте целта си.Тук загубили няма.
И като за завършек на всички спорещи по темата за наливане.Наличният флот на кало бе зарязан от полунощ до 9 сутринта.Това дали атомик сторм или някой друг ще го удари е без значение.НАЛИВАНЕ НЯМА ПО ЯГОДИТЕ.Търсете под вола теле, но за жалост няма да го намерите.Макар и съзнателно зарязан флота, това е без значение.И такова приключване е далеч далч по-морално и по правилата, от тези които наблюдавамев текущия рунд на вселена спийд, със забиване на наличния флот на 8 части + танкери + рецки че и сонди и разни други.Но мисля, че тръгнах и аз да се откланям от темата.

Успех и по пътен вятър на всички останали летци.
Saga ends!
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
atleta_pi4
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 20, 2007 9:37 pm
Контакти:

Мнение от atleta_pi4 »

за ридера евала най накрая раздвижи нещата в топа и го погнаха
а и между другото като гледах последния път точките атомик ти с бая точки водеше ридера ако и тои имаше толко точки мн хубаво щеше да те натупа здраво :c022:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”