И сякаш краят настъпи...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Че лети тогава ти на загуба .Ако следим твоята логика всички трябва да не печелим нищо от тая игра, щото е наливане.Голяма част от играта е и психологическа.Лорд Демоник ми се върза на глупостите които му написах остави си флотата и го треснах.Не съм на печалба щото той си взе метала от реца и после се изтри.Сега искам да го накажете задето се наля с метала и не го използва, ми си делна ацц-то само за да ми е гадно.
П.П и съм сигурен че по тоя рец са летели поне още 10 човека и никой не е успял да го докопа преди другите.А ако някой от тях беше фанал реца сигурно и това щеше да е наливане без да губиш флота, без да изхарчиш няколко милиона газ за полета ей така 20 милки от метала да беше хапнал някой?Абе я накажете всички дето летят по чужди рециклажи и ги взимат преди собствениците им за наливане.
П.П и съм сигурен че по тоя рец са летели поне още 10 човека и никой не е успял да го докопа преди другите.А ако някой от тях беше фанал реца сигурно и това щеше да е наливане без да губиш флота, без да изхарчиш няколко милиона газ за полета ей така 20 милки от метала да беше хапнал някой?Абе я накажете всички дето летят по чужди рециклажи и ги взимат преди собствениците им за наливане.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
Jade подари на момчето алуминиево медалионче където те защитава , за едно модератор хората продаваш и душата си на дявола... нищо лично .
едно е да видя рециклажа да си го взема друго е остави си флотата да те лепна няма да нападам съюзника ти удрям те хоп 20 милиона на ръка хайде да не говорим глупости
който играе от доста време си вижда добре милионите печалба
дано да са от полза
Оправяйте се мен тези 20 милиона слабо ме интересуват нито ме е минал в класирането нищо нищо просто играта управия няма 1 честен рудн не съм видял няма и да видя.
Ако не се бях обадил аз е никой до сега не видя лудата печалба.... сигорно ще ми забраните пак правата да пиша да не ви вадя кирливите ризи ли ?
Успех... корупцията е навсякъде около нас.....
едно е да видя рециклажа да си го взема друго е остави си флотата да те лепна няма да нападам съюзника ти удрям те хоп 20 милиона на ръка хайде да не говорим глупости
който играе от доста време си вижда добре милионите печалба
Оправяйте се мен тези 20 милиона слабо ме интересуват нито ме е минал в класирането нищо нищо просто играта управия няма 1 честен рудн не съм видял няма и да видя.
Ако не се бях обадил аз е никой до сега не видя лудата печалба.... сигорно ще ми забраните пак правата да пиша да не ви вадя кирливите ризи ли ?
Успех... корупцията е навсякъде около нас.....
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
От кога се смята за наливане да рециклираш някой бе плиткоумен малоумнико ако ще не 17мил 170 мил да е на пред пак нема е налива не ясно ли ти е има флота без надзор има нападател има битка има рециклаж налей си това в гиганстката куха глава и стига коментирал играта на останалите ми си глей в твойто канче.SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Jan 11 2008, 07:00 PM) Лорде дори и последната секунда преди края на рунда да те налеят с ресурс да станеш първи ли не се брои наливане ? 17 мил си е огромна сума.
Ице няма какво да кажа аз я познавам джейд присъдите и идват след година две когато повечето са забравили![]()
Последна промяна от MightyOne на пет яну 11, 2008 6:36 pm, променено общо 1 път.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
-
gonzosmile
Не разбирам - човекът си е изложил мнението - защо трябва да се съгласява с теб?MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Jan 11 2008, 07:33 PM) От кога се смята за наливане да рециклираш някой бе плиткоумен малоумнико ако ще не 17мил 170 мил да е на пред пак нема е налива не ясно ли ти е има флота без надзор има нападател има битка има рециклаж налей си това в гиганстката куха глава и стига коментирал играта на останалите ми си глей в твойто канче.
БТВ: привет
хубаво е там - желаещи други има ли? ........
Последна промяна от gonzosmile на пет яну 11, 2008 6:41 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Виж сега дърво.Боли ме фара за модераторството.Имаше време когато исках да съм, ама понеже ми писна да се обяснявам с празни дървени тикви накарах да ми спрат правата.А си спомянам как ти едно време си продаваше душицата на дявола за да ти спират наказанията заради цапната ти устичка.И съвсем не ме смяташе за толкова корумпиран когато се застъпвах пред Каос за тебе.И не ме е направил Джейд модератор.Не съм си разменил и думичка с нея има няма вече месец и половина.
Ама да почвате след всяка битака да ми правите тънки сметки кой колко бил спечелил и да ми се изяждате от яд че не мое да прокопсате в класацията щото има и по добри от вас и да се опитвате по всякакъв начин да се пречкате да перцаквате и да оплювате и после най-лицемерно да хвърляте обвинения въру администрацията, че е била корумпирана ей тва не мога да го разбера и няма да го приема .
Съвсем официално те педупреждавам, че ако още веднъж обидиш някой от екипа ще ти набия 2 годишен бан и на 2-та акунта във форума!
Ама да почвате след всяка битака да ми правите тънки сметки кой колко бил спечелил и да ми се изяждате от яд че не мое да прокопсате в класацията щото има и по добри от вас и да се опитвате по всякакъв начин да се пречкате да перцаквате и да оплювате и после най-лицемерно да хвърляте обвинения въру администрацията, че е била корумпирана ей тва не мога да го разбера и няма да го приема .
Съвсем официално те педупреждавам, че ако още веднъж обидиш някой от екипа ще ти набия 2 годишен бан и на 2-та акунта във форума!
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
-
gonzosmile
А ти пък защо трябва да обиждаш така каруцарски? Мен и за по - малко ме наказаха ....MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Jan 11 2008, 07:44 PM) Разбрахме му мнението от първия пост не е нужно да го излага в 10
Как би се почувствал ако аз ти кажа - "Бе идиот такъв , от кой гъз излезе?" М? Как би се почувствал? Но няма да го кажа, защото пак ще ме пратят зад решетките ...
Айде, моля - затова е и Трибуна - не да се обиждаме, и ако ще се дразним да е качественно
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
... И не обръщай внимание на провокацийте и на заобикалящите ни инсинуацийки на дребните мозъчета..
Последна промяна от misterya на пет яну 11, 2008 7:07 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
Лично разследване по случея , излязах от мод да си докажа теорията - тезата.
битка : http://battles2.hit.bg/atomic%20vs.%20storm_rider.htm
Загуби : Нападател намалява свойте точки с 91265
2665 кръстосвача и 1931 полеви изтребителя.
Рециклаж : 3:276:15 - 35315528 метал, 35315528 кристали, 17657764 газ
Мислите че битката е загуба ? Излязах от мод и нападнах комшията :
Снимка на точките ми преди битката : http://bekupi.hit.bg/KT/1.JPG
Битка : http://bekupi.hit.bg/KT/kloshar.htm
Снимка на точките ми след битката : http://bekupi.hit.bg/KT/2.JPG
И какво стана пише загуби 27 а са 23 на цената на кръста на ноксито , ДА сметнем сега по горната битка
2665 х 23 = 61295
1931 х 8 = 15448
Общо : 76743
87 милиона рециклаж загубени точки 76 743 ...... разликата за победителя .
=====================================================================
Вчера, 09:27 PM atomic : има и друго хахах човека който уговори битката е атила той помоли калчо да се жертва зада спаси кожата на Перуна който беше подпукан от мен и thug и беше въпрос на време да му делнем планетите сега имаме НАП с йо-хо-хо и както роялски се изразява настава тишина пак го казвам на мен играта ми се въртеше да зануля кало и го направих това,че стана по този начин мога да благодаря на атила,че го нави да спира а не стана друго яче кало да се занули в атила и да се налеят евала на атила и пак евала калчо добра флота
Ето самия нападател казва че битката е уговорена , уговорена битка + печалба
На спечелилите чесито.
===
Евиле мен си ме има в класирането когато пожелая мултея си в топа съм , последните рундове в Вселена 1 и Вселена 2 имам достойнство признавам бях мулти никой ме не фана аз вина нямам че Хера и Джейд не са ме фанали да са гледали в 2-те очи.... Сега играя честно и да искът немогат да ме фанат щот съм чист ама влизам на седмицата 1 път и съм постоянно в мод.. Кажи ми как да имам вяра на администацията като те мен не ме фанаха в мулти... че камоли някой който се крие с смяна на ип-та и тнт.
Искъш да си говорим честно да говорим ще ми делнеш акаунта ем добре ама истината си е истина нека всички я разберат...
Ице не се паля просто ме е яд че никой не си признава и не си поправя грешките... и не само в играта ми в цялата ни държава
битка : http://battles2.hit.bg/atomic%20vs.%20storm_rider.htm
Загуби : Нападател намалява свойте точки с 91265
2665 кръстосвача и 1931 полеви изтребителя.
Рециклаж : 3:276:15 - 35315528 метал, 35315528 кристали, 17657764 газ
Мислите че битката е загуба ? Излязах от мод и нападнах комшията :
Снимка на точките ми преди битката : http://bekupi.hit.bg/KT/1.JPG
Битка : http://bekupi.hit.bg/KT/kloshar.htm
Снимка на точките ми след битката : http://bekupi.hit.bg/KT/2.JPG
И какво стана пише загуби 27 а са 23 на цената на кръста на ноксито , ДА сметнем сега по горната битка
2665 х 23 = 61295
1931 х 8 = 15448
Общо : 76743
87 милиона рециклаж загубени точки 76 743 ...... разликата за победителя .
=====================================================================
Вчера, 09:27 PM atomic : има и друго хахах човека който уговори битката е атила той помоли калчо да се жертва зада спаси кожата на Перуна който беше подпукан от мен и thug и беше въпрос на време да му делнем планетите сега имаме НАП с йо-хо-хо и както роялски се изразява настава тишина пак го казвам на мен играта ми се въртеше да зануля кало и го направих това,че стана по този начин мога да благодаря на атила,че го нави да спира а не стана друго яче кало да се занули в атила и да се налеят евала на атила и пак евала калчо добра флота
Ето самия нападател казва че битката е уговорена , уговорена битка + печалба
На спечелилите чесито.
===
Евиле мен си ме има в класирането когато пожелая мултея си в топа съм , последните рундове в Вселена 1 и Вселена 2 имам достойнство признавам бях мулти никой ме не фана аз вина нямам че Хера и Джейд не са ме фанали да са гледали в 2-те очи.... Сега играя честно и да искът немогат да ме фанат щот съм чист ама влизам на седмицата 1 път и съм постоянно в мод.. Кажи ми как да имам вяра на администацията като те мен не ме фанаха в мулти... че камоли някой който се крие с смяна на ип-та и тнт.
Искъш да си говорим честно да говорим ще ми делнеш акаунта ем добре ама истината си е истина нека всички я разберат...
Ице не се паля просто ме е яд че никой не си признава и не си поправя грешките... и не само в играта ми в цялата ни държава
Последна промяна от SmallVille на пет яну 11, 2008 7:20 pm, променено общо 1 път.