spasko написа:QUOTE(spasko @ Jan 8 2008, 09:52 PM) Спирам почвам само кораби да правяФараоне ще те чакам на детмача
![]()
Хаиде обадете се като стигнете детмача да доида аз с големите лопати да ви рециклирам поне
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Браво, занулил най-известният играч - Per0,... никой до ся не го беше правил, евала. ся остава да нападне и някоя "мишка" на своите точки или поне не със 50-100к по-малко и ще го признаем за крал .....Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 8 2008, 07:21 PM) маи нямате думи а оптворковци
има една поговорка
когато котките играят мишките се крият
вие маи сте мишки всичките като гледам иначе много отворени се правихте
ще ги побера няма лошо аз на детмача мисля да обирам рециклажи и да ги вартя на търговията ще си ги менкам еи така си а за скорости имам доста бих казал и браво на петърчо добре ги клати мисля да се преместя малко там в 2-ката та да крадна мъничко рециклажиFanBG написа:QUOTE(FanBG @ Jan 8 2008, 10:45 PM) хах Ангеле направо пиша и литваш ама няма да можеш да обереш и половината от моя вдигай скорости на два пъти ще хвърчишИ да не забравяш складовете на МАКС!
![]()
лоад ти в уни 3 защо модна бре ,даже стана ииии поедновремеLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 8 2008, 11:15 PM) Браво, занулил най-известният играч - Per0,... никой до ся не го беше правил, евала. ся остава да нападне и някоя "мишка" на своите точки или поне не със 50-100к по-малко и ще го признаем за крал .....
btw, предай му от мене, че се пише дървен, а не "дарвен", както в профила му в играта ...
и успех с бойните точки, щото kostaa открай време атакува все челната позиция при war точките... експерт стана... :>
Щот съм сериозен, за т'ва :D И уж, щот да уча, ама... :} В интерес на истината, като гледам накрая как всичките бяха в мод, можеше да го играя търговец до края и да завъртя точки към големия коефициент, примерно... ама то койт играл - играл, койт дремал - дремал... :} Другия пътpetarmir4ew написа:Цитат(petarmir4ew @ Jan 9 2008, 02:27 AM) лоад ти в уни 3 защо модна бре ,даже стана ииии поедновреме![]()
Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 8 2008, 07:47 PM) Са сАжаление ще отсАствам от страната за 10 дена иначе бих дошъл да ти нагАна каската с тия твоите 1500 краста на отворен го даваш гледам
аиде голямата оста се обади ко като имаш 1000 боини а??? играч ли се правиш а???Multiply написа:Цитат(Multiply @ Jan 11 2008, 06:48 AM) Стига бе фараоне стига си се фалил па ти бе писва ми от тебе ! Само с битките на татанос ми се фалиш, стегни се мама му стара .... + това досега не съм видял битка дет да биеш повече от 600 700 кръста мишок.... предлагам ти да замълчиш ставаш банален вече !
ПП: Първо се научи да пишеш като хората ( неказвам, че аз съм много грамотен...) ама ти допускаш някакви елементарни грешки .... Татанос също бахти на колко години 28 може би ? Пише "слОчаино" и други сега няма да флоодя допълнително....
ПП2: Иначе е лесно цял рунд да биеш мишоците дет играят за пръв път ... Успех за напред
ЕДИТ: Това имах предвид ако някой не е разбрал ...
остаTigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 11 2008, 09:07 AM) аиде голямата оста се обади ко като имаш 1000 боини а??? играч ли се правиш а???
оста ... уко ... в този съюз само неграмотни хора сте се събрали , представям си в конференцията която би трябвало да сте създали какво неразбиране цари ... Tigerland , ти кой си бре човек ? От къде се взе ? Кой колкото флот може толкова прави , какъв си ти човек , да си мислиш , че играчите са в твоя съюз .Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 11 2008, 09:07 AM) аиде голямата оста се обади ко като имаш 1000 боини а??? играч ли се правиш а???