добра поезия роялски кефиш
Така нека ви разясня малко от нещата в тъу скучния топ на 2-ра Вселена как почна всичко:да взех акаунта на добрин няма да го коментирам ацц-то на мен лично ми хареса как е развито и обещах на човека да не го развалям играх с настроение и желание и мисля,че добре се справям имаше и друго - момичето което обичам играеше отново тук как да не почна и аз

и така взех ацц-то развих го мисля че добре имах НАП с атила човека беше единствения който миналия рунд на 2-ра щеше да ми помогне при една евентуална битка на мен с кристин или макумба та за това сега си имахме нап с него не се нападахме

появи се кало пича който реши да се прави на мъж

да човека удари няколко играчи в топ-а и се гордее но само битката му със спектър е стойностна и красива другото си беше чисто просто касапница но измежду битките му момчето направи фаталната си грешка с която си подпечата края на рунда удари приятелката ми анче груба грешка много груба с която ме амбицира да го откажа от играта което в последствие и стана

.Та смело я удари в една нощ и от там насетне започна края на играта на кало знаете момчето беше 2-ро в класацията на мини и бледо подобие на флот в сравнение с моя та бутна си всичко по планетите направи флот и то доста добър обаче всичко е до време момчето се радваше като зануляваше два пъти по-слаби от него играчи и доиде мига в който искаше и мен да лети но като разбра какво имам и почнаха смешните неща :
Storm_Rider
2007-19-12 22:05:12 Докладвай
4e parvo digni spy 15 a ti i v 2
runda go bii ako iska6 kvo mi dreme
glei ne ostane6 iznenadan 4e sam
izvesten s drugi aspekti ot igrata
posle floti na vaztanovqvat i 6te
pla4e6 po armeiskite popove
виждате вашия анимационен герой колко е смел и какъв летец е само такива неща получавах от него и накрая заигра само на мод.Направи грубата грешка като си остави главната планета без защита и има тема по въпроса-няма да кометирам.Калчо калчо защо смяташ,че неможем да те хванеме та ние бяхме готови само като размодираш да те литнем.Цялата игра с натиска към Перун беше с цел да извадим кало от бездействието му.Замисълът ни беше дългосрочен докато кало не се появи и не се съгласи на нашите условия смисъл да си поеме кръста и да бъде наказан.И за да отдам заслуженото целия замисъл е на анче.Битката е факт играта на кало свърши.Анче е удоволетворена,нашите приятели са отмъстени и аз съм доволен.Калчо калчо теб една ламерка както в началото я наричаше те надигра без да те лети прави си изводите сам колко класен играч си ти

.