И сякаш краят настъпи...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

Nicoll написа:QUOTE(Nicoll @ Jan 10 2008, 08:45 AM) не че нещо ама това не е ли наливане?

офф, една хубава битка, и веднага някой ще се обади че наливане.. ае що не земеш ..........
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Кало бате не се прави ти и без тва си беше пътниче пък и нон стоп само синееше тъй че не си голяма жертва.Атомик е един блестящ играч и голям боец и щеше да те натупа за отрицателно време.Както и да е битката е супер реца е събран сичко е тип топ :bravo: Поредния топаджия беше свален :P :bravo: :c022:

Ето ви и свестен бекъп : http://saa.hit.bg/ATOMIC.html
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

еваля :bravo:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Тъй като явно архангелите ги е срам да се изтъкнат, а най много искат никой да не знае за рециклажите им. Ето какво имаше за рециклиране:
3:276:15 - 35315528 метал, 35315528 кристали, 17657764 газ
Проста супер груба сметка показва че ако обърна 25М кристал в 25М метал и след което събера метала 35М метал + 25М метал =60М метал. 3000 кръста искат 60М метал Тази много груба сметка показва че отново много скромничите. Може да не е на голяма печалба, за точките му, но не е на загуба в никакъв случай...Все пак крайна дума за това дали една уговорена битка излиза извън рамките на честната игра има администратора на вселената. Аз мога само да се радвам на хубавата битка и да поздравя и двамата участници за красотата на битката. Наистина е красива.

И да се заям за да не кажете че само похвали мога да казвам... Жалко че толкова часове миньорстване и плячкосване на рециклажи и и-та свършват за толкова кратко в една единствена битка. но пък каква
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

добра поезия роялски кефиш :)
Така нека ви разясня малко от нещата в тъу скучния топ на 2-ра Вселена как почна всичко:да взех акаунта на добрин няма да го коментирам ацц-то на мен лично ми хареса как е развито и обещах на човека да не го развалям играх с настроение и желание и мисля,че добре се справям имаше и друго - момичето което обичам играеше отново тук как да не почна и аз :) и така взех ацц-то развих го мисля че добре имах НАП с атила човека беше единствения който миналия рунд на 2-ра щеше да ми помогне при една евентуална битка на мен с кристин или макумба та за това сега си имахме нап с него не се нападахме :) появи се кало пича който реши да се прави на мъж :) да човека удари няколко играчи в топ-а и се гордее но само битката му със спектър е стойностна и красива другото си беше чисто просто касапница но измежду битките му момчето направи фаталната си грешка с която си подпечата края на рунда удари приятелката ми анче груба грешка много груба с която ме амбицира да го откажа от играта което в последствие и стана :) .Та смело я удари в една нощ и от там насетне започна края на играта на кало знаете момчето беше 2-ро в класацията на мини и бледо подобие на флот в сравнение с моя та бутна си всичко по планетите направи флот и то доста добър обаче всичко е до време момчето се радваше като зануляваше два пъти по-слаби от него играчи и доиде мига в който искаше и мен да лети но като разбра какво имам и почнаха смешните неща :
Storm_Rider

2007-19-12 22:05:12 Докладвай

4e parvo digni spy 15 a ti i v 2
runda go bii ako iska6 kvo mi dreme
glei ne ostane6 iznenadan 4e sam
izvesten s drugi aspekti ot igrata
posle floti na vaztanovqvat i 6te
pla4e6 po armeiskite popove

виждате вашия анимационен герой колко е смел и какъв летец е само такива неща получавах от него и накрая заигра само на мод.Направи грубата грешка като си остави главната планета без защита и има тема по въпроса-няма да кометирам.Калчо калчо защо смяташ,че неможем да те хванеме та ние бяхме готови само като размодираш да те литнем.Цялата игра с натиска към Перун беше с цел да извадим кало от бездействието му.Замисълът ни беше дългосрочен докато кало не се появи и не се съгласи на нашите условия смисъл да си поеме кръста и да бъде наказан.И за да отдам заслуженото целия замисъл е на анче.Битката е факт играта на кало свърши.Анче е удоволетворена,нашите приятели са отмъстени и аз съм доволен.Калчо калчо теб една ламерка както в началото я наричаше те надигра без да те лети прави си изводите сам колко класен играч си ти :) .
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Аз видях ,че атомик е дигнал бойните точки гледам във форума я каква битка :)

Голяма битка евала.Обаче имам 1 въпрос защо не я направихте 12 рунда а 10?
така определено щеше да стане завършена битката

Аз смятам,че и бойните точки са си бая 170к бойни точки само от 1 битка ,големи флоти малии.
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на чет яну 10, 2008 8:17 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Битката не е на 12 заради нета на атомик беше много лагав и не е успял да пусне.За рециклажа всичко е обра от мен и анче :)
Добри % има атомик бравос аз забравих да го кажа май там

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

има и друго хахах човека който уговори битката е атила той помоли калчо да се жертва зада спаси кожата на Перуна който беше подпукан от мен и thug и беше въпрос на време да му делнем планетите сега имаме НАП с йо-хо-хо и както роялски се изразява настава тишина :) пак го казвам на мен играта ми се въртеше да зануля кало и го направих това,че стана по този начин мога да благодаря на атила,че го нави да спира :) а не стана друго яче кало да се занули в атила и да се налеят евала на атила и пак евала калчо добра флота :)
Последна промяна от atomic на чет яну 10, 2008 8:29 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

Аве това е последния ми пост по темата за уни2,ще кажа само 1 когато аз играех за топ си го постигнах станах 2ри, а вие със сторм се радвахте като махам планети в близост до вас..това, че не съм завършил в топа и не съм доиграл рунда не значи, че не съм постигнал моята цел, каква е била тя само аз и още няколко човека си знаем, но роял ми го каза:да ли си 2ри или 10ти все 20, а ти няма си първи...останалото е само подробност.... и наистина той е много прав.и за тези дето ми се правят на играчи само 1 съвет-когато аз бях на 90к имах скорости такива каквито вие на 300к нямахте и няма да имате,роял и атила са свидетели приятно доиграване.

пп аз с атила щях да се бия не да го налея, а да си направа кефа така се бяхме разбрали още като нямахме 50к точки...като гледам атила не му трябва наливане, за да направи и сторм зелен с тия темпове до края.
Последна промяна от Storm_Rider на чет яну 10, 2008 8:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Защо мислите, че се крие събрания рециклаж. Аз не се крия ето това което събрах, а останалото събра Сторм

Секретар на летището

2008-10-01 05:54:05

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
8000000 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
5488820 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2008-10-01 05:54:00

0 метал
9031056 кристали
4168944 газ

0 метал
0 кристали
13488820 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2008-10-01 05:49:12

20000000 метал
0 кристали
0 газ

15315528 метал
35315528 кристали
17657764 газ.

Секретар на летището

2008-10-01 05:54:21

0 метал
0 кристали
3488820 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2008-10-01 05:54:18

0 метал
0 кристали
2000000 газ

0 метал
0 кристали
3488820 газ.

П.П. В момента го транспортирам към планетите на Атомик

Edit: И накрая само мога да добавя всичко свърши, а останалото е само прах и суета ...
Последна промяна от anche на чет яну 10, 2008 8:43 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”