rallyrally написа:Цитат(rallyrally @ Jan 9 2008, 05:05 PM) Кои телефон според вас е най-добре да се играе булфа от него според вас ??? колебая се между Н73 и К850i , ако имате и друго предложения ги кажете искам сериозно мнения ???
Финландците винаги са били най-добри и е грешка, че се колебаеш изобщо

. Ако специално заради Булфа ще си правиш равносметката кой телефон ще вземеш - няма смисъл. Новите N-серии, както и някои други smartphone попълнения на Nokia ще ти вършат перфектна работа що се отнася до игране. Да не говорим, че и по-стари телефони вършат работа. Така че се ориантирай по качеството на камерата и звука (за N73 знам, че прави страшни снимки, за звука не знам... music phone-ите са по-добри, мисля), за играта не бери грижа. Макар че през GPRS винаги е по-добре ( и излиза по-евтино, от личен опит знам ). Ама ги накарай от Mtel да ти оправят настройките, и без т'ва им плащаш... :>
И все пак, за тия пари, може да разгледаш iPhonе-и, touchscreen-ове (както казал Бил Гейтс при оттеглянето си - това ще е бъдещето) и т.н. други глезотийки, но с тях, за съжаление, не съм запознат особено.
Keep space clean, it's not yours.