Вицове не предложения

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jan 8 2008, 02:34 PM) Граничещо с оф топика, но на моменти доста сериозно и необходимо.
Та предложението ми е следното:
Лидерите на съюзи да имат още една привилегия. Да могат да пускат няколко часов принудителен мод на неразумни, преуморени или препили свои съюзници.
Мерси за вниманието :crazy_pilot:
А така мод безплатен аз кибича 20 часа лидера ми перне 4 часа мод аи пребииме :)
За кво не го махнете предложения там няма едно свясно предложение вече всичко е фантазии
защо не направите нова раса която вместо специален кораб да има специална защита щот мого заштитници са навадиха аз не сам защитник ама и за тях мисля p010.gif написа:
Да е да направите една непробиваема защита да сваля планети да лети да е най-силна от всичко
ето едно предложение което ми хрумна.с цел да се раздвижи малко играта и да стане по динамична да се въведе така нареченения happy hour в който по един час на ден няма да има смс известяване.така играчите няма да знаят кога точно ще бъдат уязвими без значение че имат по висок шпионаж от противника и могат да бъдат изненадани. c022.gif написа:
Да да се направят едно копче занули противника
Реца да доиде на планетата сам флота да лети за 3 сек
Ако искате и планетата да са мести като кораб?
Да е капцитет 10 ниво 1 милион като има голям рециклаж сам да тръгва кво ще кажете?

Тва вече от 3 страници най-много да съм прочел 5 предложения добри другите са от по прости та по прости
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Е винаги има нужда да се прочете нещо разхилващо :)
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Къде е КаменГ в такъв момент се сещам за неговите предложения...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Да ама според теб за кво е тва хората да изпростяват там ли кво доид еми нещо на ум и аиде у предложения искам да има за победителя блондинка/брюнетка млада хубава тип джесика симсън и кво да го сложа у предложения :)
Там вече нещата са безмислени няма свясни предложения по добре да се направи тема след одобрение на модер да има смисъл ;)
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Изпотрябвала ми е Джесика Симсън. Дори за пиене на кафе не става.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

офф: За кафе може и да не става ама за други работи става :oh_kotiooo:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Какви работи бе ей ? :plezZz:
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

А ти как мислиш :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”