Въпрос към администрацията..
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Петре ми то това целта да ти се отнесе флота - а не да ти се прехвърля някаде автоматично . За 20 знс в атака и процента шанс - не ща да го коментирам . за атаките по роял - близо сте но не е точно тъй.
но по принцип съм - за - ако колонизатора испревари връщането на флотата ти флотата да се въстановява на същата планета . Макар че пак флотата ти не е спасена - има много условия в това .
Успех
но по принцип съм - за - ако колонизатора испревари връщането на флотата ти флотата да се въстановява на същата планета . Макар че пак флотата ти не е спасена - има много условия в това .
Успех
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
ТИ ДНЕСКА ЩО НЕ СА ОБАДИ ЧЕ СИ ВЛЯЗАЛ, ДОКАТО СЪМ ЦЪКАЛ КЪНТЪР И СЪМ ЗАБРАИЛ ДА ЛИТНАMastara2004 написа:QUOTE(Mastara2004 @ Jan 9 2008, 06:23 PM) ами ако атакуваш 1вия в класирането и той прати по планета от която си литнал 8 знста и отделно още няколко човека литнат по теб честно ли е да върнеш...според мен не![]()
а иначе не една или две сутрини съм се будил и съм виждал че са ме атакували през ноща със знста и ако ми бутнат планетата флота литва и той![]()
АЕ СПИРАЙ МОДА НЯМА ТИ ЛЕТЯ С ЗНСТА ПЪРВИТЕ 2 ЧАСА
Последна промяна от seazar на ср яну 09, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Лоаде нямах в рпедвит мен,аз в големия топ не съм бил.Говорех за рояла,как целия топ му летя?Какво прави той,даде куп пари?А трябва ли?Играта безплатна ли е-безплатна на теория,но не и на практика,нали?Точно де ако имаш възможноста да покажеш класа и да има възможност да се спасиш от дини.Това е тема която освем да се затвори крайно смислено решение няма да има.
А що го летя целия топ? (то не беше целия топ де, ама айде... все "приказни герои" бяха, да речем). Я се разрови в спомените си малко, а? К'во общо има с играта това? И освен това - нали все се мрънка, че тия, дет плащали - админите ги тачели повече. Ся какво, обратното ли ще твърдим?Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 9 2008, 10:24 PM) Лоаде нямах в рпедвит мен,аз в големия топ не съм бил.Говорех за рояла,как целия топ му летя?Какво прави той,даде куп пари?А трябва ли?Играта безплатна ли е-безплатна на теория,но не и на практика,нали?Точно де ако имаш възможноста да покажеш класа и да има възможност да се спасиш от дини.Това е тема която освем да се затвори крайно смислено решение няма да има.
Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Все едно някой футболист на ЦСКА да се беше размрънкал, що Ливърпул ги гаврят по терена... елементарно - щот всичките им футболисти са добри, нашите все сакати. Отговора на въпроса ти е... - ми... съдба. Ко да прайш... И аз да се метна да бия 10тима на моята възраст, все някак май аз ще изям боя ми се струва... :>
Последна промяна от LoaD на ср яну 09, 2008 9:34 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Искате флотите да кацат на планета с различно ID от това, от което са тръгнали или към което отиват?Помислете пак,защото тогава най-малкото зло ще е да се предпазиш от звезди. Ще има бързи атаки от появила се преди минутки колония и потърпевшите ще са много повече от тези, които целия топ ги гони със звезди 
Последна промяна от dios на чет яну 10, 2008 7:37 am, променено общо 1 път.
-
skorpionbg
dios написа:Цитат(dios @ Jan 10 2008, 08:35 AM) Искате флотите да кацат на планета с различно ID от това, от което са тръгнали?Помислете пак,защото тогава най-малкото зло ще е да се предпазиш от звезди. Ще има бързи атаки от появила се преди минутки колония и потърпевшите ще са много повече от тези, които целия топ ги гони със звезди![]()
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
искам да допъна и още нещо ,макар че може да е закъснял моя коментар "При ЗнС - първи се тегли лотарията ще унищожи ли планета или не. Ако унищожи, битката приключва." и къде е смисала тогава от посрещането на звезди котато още в първия рунд ще приключи битката . Това се отнася към вселена 1
ПП не съм съгласен флотите да кацат на нова планета поставени на мястото на вече унищожена планета
ПП не съм съгласен флотите да кацат на нова планета поставени на мястото на вече унищожена планета
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
vesoo написа:Цитат(vesoo @ Jan 10 2008, 10:01 AM) искам да допъна и още нещо ,макар че може да е закъснял моя коментар "При ЗнС - първи се тегли лотарията ще унищожи ли планета или не. Ако унищожи, битката приключва." и къде е смисала тогава от посрещането на звезди котато още в първия рунд ще приключи битката . Това се отнася към вселена 1
Според мен това е било бъг без до го е предвидела администрацията когато знс-то ти събори планетата и флотата да ти изчезни и аз съм против на съборената планета да сложиш нова. Затова дадох пример флотата да ти се стацва на най близката планета, при съборената планета от знс, не сме все пак зомбита да не правим сеивани от страх да не ма нападни знс, не е логично едно знс и а иди приключва битката, то малко ли е да ти събори тертетите, и сградите. Също и другия бъг може да се оправи. когато ти събаря сгради или планетата да се изчисли загубите и да ти свалят точките, стига със тези кухи точки
Последна промяна от petar1981 на чет яну 10, 2008 10:15 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
И двата варианта имат недостатъци, но това което диос сподели, ми се струва не по-малко опасно от това топа да лети по теб със ЗНС. Полетите със звезди са сравнително бавни и имаш време да реагираш. Е да, мод докато те няма, но поне имаш шанс да оцелееш. Кофти тръпка ще е, ако някой те отнесе за 5-6 мин. ... възможно е дори да не разбереш кой е 
The Deejay's an Alien