Въпрос към администрацията..
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Според мен трябва да се възстановява флотата демек съм съгласен със мнението на guesswho. Спомням си много добре от рунд 1 на вселена 2-Гъбарко 2 унищожи планетата на владддд и после колонизира на нейно място за да не може владддд да направи същото. Тогава имаше големи скандали със 6-те планети на гъбарко,изобщо беше много дълга история. Та тогава беше позволено флота да каца на новосъздадена планета след като старата е паднала. Та защо да не е така и сега? Така играта би била нереалистична...
Последна промяна от Nicson The Fearless на ср яну 09, 2008 5:57 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
Онлайн 24/7, мноо кредити и колонизатори. Като ти литнат по някоя планета даваш стац на флотата там, делваш планетата и правиш нова колония.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 9 2008, 06:16 PM) И какъв трябва да е изхода ако топа те напада.
есит: Чудно ми е какво ше стане ако си изтриеш планетата преди флотата на противниците да е стигнала дотам, дали вражеската флота, като няма кво да атакува се връща или изчезва?
Последна промяна от italianpower на ср яну 09, 2008 6:10 pm, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Еee добре де, неможе ли да се измисли нещо, примерно: флотата да се стацни автомтично на най- близката ти планета след слествия на бутната ти планета от знс. То малко ли е да ти бутне планетата заедно с минити и тертетите. Не е логично да събираш флота цял рунд и накрая едно умряло знс да ти бутне планетата. Все пак не сме зомбита та да не правим сейвани 
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
екрана!
като изключим на Джипката мнението, за последните 10на мога само 1 да кажа - Много е лесно да пишем, преди да сме помислили!!! - абе имате уж мозъци в тия глави помислете малко как да се спасите бре. За всичките ви въпроси си има решение, ама трябва ли винаги някой да ви го каже? Не може ли да помислите, пък после да питате...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 9 2008, 08:33 PM) като изключим на Джипката мнението, за последните 10на мога само 1 да кажа - Много е лесно да пишем, преди да сме помислили!!! - абе имате уж мозъци в тия глави помислете малко как да се спасите бре. За всичките ви въпроси си има решение, ама трябва ли винаги някой да ви го каже? Не може ли да помислите, пък после да питате...
Баце знам, че има решение от ситоациите с атакуване със знс, просто въпроса е друг. Сега всеки 2-ри копува знс (предните рундове неможеше)атакува с цел мръсотия да ти направи и събира цял рунд за едно знс, прави ти по много атаки докато ти падне планетата. Затова, ако има престационирване на друга планета този въпросния играч ще си стегне дупето и ще вземе по- често да играе, за да те стигне по флота. Според мен това е било бъг в играта и си даваме мненията как може да го оправят.
Последна промяна от petar1981 на ср яну 09, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
екрана!
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
А знаеш ли каква въобще е дефиницията на бъг? В случея това с ИД-тата на планетите беше направено с цел да не се използват атаките за които аз имам предвид, а те повярвай ми са доста по-неприятни и по-проблемно ще избягаш от чуждото ЗНС от колкото ако ти върнат старите настройки с възможно преколонизиране.
Последна промяна от JPS на ср яну 09, 2008 7:57 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Най-вероятно ще се събудиш, облян в пот. Това само в сънищата ти ще се случи на практика. А на теория - ако топа те напада, шанса ти е нула.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 9 2008, 05:16 PM) И какъв трябва да е изхода ако топа те напада.
И я ми обясни от къв зор ще те напада целия топ, ако в крайна сметка нищо няма да ти направи и според дузина нови правила ще трябва да ти се връща флота и т.н. Ако целия топ се вдигне да те напада, мисля, че да те изринат от лицето на вселената е най-малкото, което трябва да стане.
И стига детски приказки... :}
Ако бил те атакувал първия, втория, осмия - с 5 ЗНСта, с 10 ЗНСта, с 80 трактора и 3 булдозера... по начина на мислене, отсега да ви кажа, че на въпросните първи, втори и осми - изобщо няма да сте им в коефициента на атака, ако доживеете в рунда толкова напред де... така че тия въпроси не ви касаят толкова много... :>
Ако след като ти съборят планета, можеш да колонизираш и флота пак да ти кацне (стига да имаш време) - това е добре. А относно времето... не би трябвало да ти се връща флота "когато и да е" след като колонизираш. То по тая логика, ще колонизирам след 5 дни там и оп - ей ти камара флота на безсрочен сейвън... :>
Последна промяна от LoaD на ср яну 09, 2008 8:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
едно ЗНС пада почти на печалба от 350кръста на 8лвл... викам да си правиш изводите, дали може да ми направи някой нещо с това самотничко ЗНС. Пък и както всеки може да си купи ЗНС, купи си и ти. Винаги има изход(е почтиpetar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Jan 9 2008, 08:52 PM) Баце знам, че има решение от ситоациите с атакуване със знс, просто въпроса е друг. Сега всеки 2-ри копува знс (предните рундове неможеше)атакува с цел мръсотия да ти направи и събира цял рунд за едно знс, прави ти по много атаки докато ти падне планетата. Затова, ако има престационирване на друга планета този въпросния играч ще си стегне дупето и ще вземе по- често да играе, за да те стигне по флота. Според мен това е било бъг в играта и си даваме мненията как може да го оправят.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]