[Red Army] vs [Warez.ru]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Ще ви осветлим... 1 по 1
То аз не помня колко колонии имаше за да взема това решение и да ви обявим наистина неизбежната война ,която вече бяхте обявили на лични в съюза си.
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на ср яну 09, 2008 3:50 pm, променено общо 1 път.
vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 28, 2005 10:52 pm
Контакти:

Мнение от vladdd »

DJ_BOBY написа:QUOTE(DJ_BOBY @ Jan 9 2008, 05:42 PM) Относно войната тя си беше неизбежна и беше само въпрос на време но истината е че вие я обявихте.
Бойните колоний се появиха до вас след обяваването на войната.
Какви наказания търпим ????
И не знам как можеш да паднеш като силен трябва да ме осветлиш как става този номер.
П.П
Явно ме е било страх да обява война тъй като имах достатъчно флот за да бия по двама от вашия съюз.

стига бре..... мислиш ли, че на някой му пука. Всичко е една суета. Кой колко флот имал, кой колко точки имал, кой колко пиел, кой каква кола(кръстосвач) има, кой е смел, кой е страхлив, кои е велик, кой е низвергнат, кой е индианец, кой е бледолик, кой иска да прилича на Илиев, кой на Супермен........... не вярвам, че имаш нужда от всичката тази суета.
......Мгновенья раздают кому позор,
Кому бесславье,а кому бессмертие............
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Jan 9 2008, 12:50 PM) стига бре..... мислиш ли, че на някой му пука. Всичко е една суета. Кой колко флот имал, кой колко точки имал, кой колко пиел, кой каква кола(кръстосвач) има, кой е смел, кой е страхлив, кои е велик, кой е низвергнат, кой е индианец, кой е бледолик, кой иска да прилича на Илиев, кой на Супермен........... не вярвам, че имаш нужда от всичката тази суета.
Оооо ти стана моя идол заклевам се .... ! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от ^Iliev^ на ср яну 09, 2008 3:53 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Jan 9 2008, 04:50 PM) стига бре..... мислиш ли, че на някой му пука. Всичко е една суета. Кой колко флот имал, кой колко точки имал, кой колко пиел, кой каква кола(кръстосвач) има, кой е смел, кой е страхлив, кои е велик, кой е низвергнат, кой е индианец, кой е бледолик, кой иска да прилича на Илиев, кой на Супермен........... не вярвам, че имаш нужда от всичката тази суета.

Ха ха ха прав си наистна няма нужда от такова заораване :c030:
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 05:53 PM) Оооо ти стана моя идол заклевам се .... ! :lol: :lol: :lol:

От сега нататъка - да се обръщаш към мен с думите "Да, Господарю!" ; "Добре, Господарю!" ; "Ще бъде изпълнено, Господарю!" ...... само тогава ще ти повярвам !
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

vladdd написа:Цитат(vladdd @ Jan 9 2008, 12:56 PM) От сега нататъка - да се обръщаш към мен с думите "Да, Господарю!" ; "Добре, Господарю!" ; "Ще бъде изпълнено, Господарю!" ...... само тогава ще ти повярвам !
Вярваш ли си Господарю само да питам ? :lol: :lol:
Последна промяна от ^Iliev^ на ср яну 09, 2008 3:59 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

vladdd
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от vladdd »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 05:57 PM) Вярваш ли си само да питам ? :lol: :lol:
Не. Беше безвкусна шега от моя страна - не бих посмял да се меря с тебе......

- Той е дебел.
-Той не е дебел.
-Той е дебел.
-Той носи подаръци.
- Той е СУПЕРилиев !!!
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

Нямам време и желание да чета 3 страници само искам да кажа , че скълколектора щеше да го отнесе много по-рано ама бях сейвнал по една от планетите на илиев и докато се върне делегацията то станало сутрин :) Нищо де и това не го спаси нито 2те галактики разстояние :)
Последна промяна от enx на ср яну 09, 2008 5:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Браво хубави битки :)

п.п: Малии всички сте станали много добри :p140: пак ли аз останах най-слабия :dizzy:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

enx написа:QUOTE(enx @ Jan 9 2008, 06:24 PM) Нямам време и желание да чета 3 страници само искам да кажа , че скълколектора щеше да го отнесе много по-рано ама бях сейвнал по една от планетите на илиев и докато се върне делегацията то станало сутрин :) Нищо де и това не го спаси нито 2те галактики разстояние :)
Аааааааааааа кой излезе на бял свят(за мене де ).Не знам с каква цел се изтъкна,че си ме занулил,ама точно ТИ и съвсем умишлено точно ТИ за втори път ме въвличаш в тема,в която нямах намерение да правя и един пост.Но явно ТИ много искаш всички да разберат,че точно ТИ прелетя разстоянието от 2:254 до 4:50,за да ме занулиш.Явно няма да спреш преди да направя това,което се иска от мене.
!!!
До всичките читатели:insaneCP(enx или колкото още ника има) от Red Army на не помня коя дата в 8:47 ме занули.Нека всички да кажем едно голямо Бравооооооооооо!
!!!
Не искам да умаловажавам факта,че ме занули.Неведнъж те поздравих и ти пожелах успех.Ама почна да дразниш леко(ама съвсем леко).Спомени го още веднъж,че може да не са разбрали всички(не те съдя,ама малко няма смисъл да ровим из архивите).Кажи с каква цел за втори път(ако не вече и трети) споменаваш "грандиозното" ми зануляване и да затварят темата.

@Rep7ile:не се комплексирай,ние само по форума си летим :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”