Counter Strike

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

да питам аз като детето идиотче на мама :dizzy: как стават тия работи на CS 1.6 имаше нещо team balance или нещо от сорта дето всички ботове да са примерно само контри или само терористи я кажете как беше тоя номер
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Твоя форум е : http://amxcs.headoff.com/ ... не е тоя ...
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 9 2008, 03:57 PM) да питам аз като детето идиотче на мама :dizzy: как стават тия работи на CS 1.6 имаше нещо team balance или нещо от сорта дето всички ботове да са примерно само контри или само терористи я кажете как беше тоя номер
аз знам поне при мене е таи

formula 1:+ 5 2 ченгета
formula 2:+ 5 1 теро
кат влезеш на мапа пробваи натискаш + ако ти пакне меню натискаш 5 и саответно 1 и 2

ако не става нз :74:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

На въпроса пише се:
mp_autoteambalance 0
и така може да играеш сам срещу 20 бота ако искаш :)
Аз лично ти препоръчвам да играеш онлайн,защото с ботове няма да се научиш ;)
(на 1.5 е така,за 1.6 съм 99%,че е същото)
@Meligos-май не му разбра въпроса(а тея формули лично аз не съм ги чувал НИКОГА)
Последна промяна от Skullcollector` на ср яну 09, 2008 4:16 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

аа благодаря аз си играя и онлайн в 2 сървара ама понякога ми се иска да се погавря малко и с ботове :c022: за туи така
Отговори

Върни се в “Off Topic”