Counter Strike
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Твоя форум е : http://amxcs.headoff.com/ ... не е тоя ...
- Maligos
- Редник (Private)
- Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
- Контакти:
аз знам поне при мене е таи-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jan 9 2008, 03:57 PM) да питам аз като детето идиотче на мамакак стават тия работи на CS 1.6 имаше нещо team balance или нещо от сорта дето всички ботове да са примерно само контри или само терористи я кажете как беше тоя номер
formula 1:+ 5 2 ченгета
formula 2:+ 5 1 теро
кат влезеш на мапа пробваи натискаш + ако ти пакне меню натискаш 5 и саответно 1 и 2
ако не става нз
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
На въпроса пише се:
mp_autoteambalance 0
и така може да играеш сам срещу 20 бота ако искаш
Аз лично ти препоръчвам да играеш онлайн,защото с ботове няма да се научиш
(на 1.5 е така,за 1.6 съм 99%,че е същото)
@Meligos-май не му разбра въпроса(а тея формули лично аз не съм ги чувал НИКОГА)
mp_autoteambalance 0
и така може да играеш сам срещу 20 бота ако искаш
Аз лично ти препоръчвам да играеш онлайн,защото с ботове няма да се научиш
(на 1.5 е така,за 1.6 съм 99%,че е същото)
@Meligos-май не му разбра въпроса(а тея формули лично аз не съм ги чувал НИКОГА)
Последна промяна от Skullcollector` на ср яну 09, 2008 4:16 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]