Виш сега шума го вдига Илиев ние си мълчиме,за какво е всеки път това заяждане,ако е за да стане по интерестно вече е станало достатъчно,ама нали трябва да си отвори голямата уста!.DJ_BOBY написа:Цитат(DJ_BOBY @ Jan 9 2008, 01:37 PM) Ха ха ха какво става тук Red Army са се събудили ????
Има една истина и тя е че не нямахте смелост да направите битка като хората, например като Тралала !!!!
Отивате двама да удряте защитник голяма "смелост" да не би да се самозанулите вярно че това си е тактика, но не вдигайте толкова шум а че има грешка от наша страна има, Илиев трябваше да прати там двама със флоти и да ви стане тясно покрай Суперфена.
Явно е време да се поява отново във игра.
ПП Илиев ти ако си безделник аз не съм,предпочитам да искарам някой лев и да прочета да науча нещо,от колкото да играя,че ме дебнат хора със звезди е така,ама не съм стигнал,чак до там да зарежа всичко и да играя булфлийт.Протекцията ми е поради липса на време,а и това е част от играта,недей да се отвараш всички ти се смеят във форума!Имаш ли тема в,която да не се отваряш?Бях се отказал да пиша въобще във форума,ама като гледам такива глупости как да се въздаржа.Като си толкова голям играч айде падни на 100к и ела да ме занулиш,едвали ще го направиш,оставям те да си постнеш поредния тъп коментар