Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Оффффф... Това с редуциране на атаката спрямо бронята ми е ясно, как се смята!
Ама въпроса ми е сега (тъйкато немога да го видя на симулатора) в битката, както се намалява атаката на атакуващия спрямо бронята на защитника, дали атаката на защитника се намалява по същия начин спрямо бронята на атакуващия в самата битка? (емотикон: зачервено потно човече)
EDIT: Аз пак зациклих... Трябва да се поспра малко...
Последна промяна от misterya на ср яну 09, 2008 10:49 am, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jan 9 2008, 11:36 AM) И накрая един финален извод, за да не изпадаме всеки път във сметки: колкото по-голяма редукция има
твоето оръжие срещу противниковата броня...толкова по-добре
ей тва обяснение трябва да се сложи в рамка имаш една бира от мене
Оръжейните системи дават 5% бонус към силата на корабите.
Отделно всяко ниво на проучването на съответния вид корабно оръжие (лазер, йон, плазма) дава още 5% сила на корабчето.
Крайния резултат се изчислява като:
(брой кораби)*(грубата сила на един кораб след подобрението във фабриката)*(1 +5%(ниво на оръжейни системи + нивото на проучване на оръжието)).
Пример:
Силата на 10 Бойни Кораба на 5то ниво, с 4-то ниво оръжейни и 6-то ниво плазмени системи ще изглежда по следния начин:
10*8400*(1+5%(4+6))=84000*150%=126000
Хора ако искате да схванете новата система от битки НЕ ползвайте симулотора!!! Вчера цял ден си играеме с него няколко приятелчета и сметката излиза на светлинни години...(поне този в играта)
Ще го предложа тук, но за всеки случай довечера ще пиша и на обратна връзка... Нека това "Редукция" му се сложи ПРАВИЛНОТО име, а именно ЕФЕКТИВНОСТ(извинявам се за големите букви,но целта ми е да подчертая)
Последна промяна от Zap на ср яну 09, 2008 11:30 am, променено общо 1 път.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Тая работа е манджа с грозде. Колкото повече смятам, толко повече въпроси ми изникват и няма кой да им отговори Гледам като магаре, мърдам с уши и опашка и нищо не влиза в кратуната.
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jan 9 2008, 10:24 AM) Редукций, мадукций, да ви имам проблемите, Мето ти ли си ме прибра снощи ?
Жаки Бой, ми незнам дали до вас те откарах, щото ти каза спирай тука и таксито спря
аз имам едно предложение също всички тези историй с бонусите и редукцийте да се преведат и да се сложат във форума за да бъде прегледно който може нека го направи
И сега като сме на тема редукции .....да направим още един извод относно проучванията за Брони и Щитове.
Вдигайки нивото проучването, което съответства на вида броня на всеки кораб, ние НЕ увеличаваме нищо на своята флота, а намаляваме силата на противниковата такава .... или казано иначе, влияеме на редукцията, която получава атаката на врага