Пристрастия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Аз се омотах...пак :) На третия опит дано успея...ама първо кафето ще си допия и ще го доразнищим случая с тая редукция и пр. :)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 9 2008, 10:59 AM) Аз се омотах...пак :) На третия опит дано успея...ама първо кафето ще си допия и ще го доразнищим случая с тая редукция и пр. :)
Не си единствен... :dizzy:
Сега започвам да си задавам въпроса, дали редукцията на бронята на защитника влияе само при атакуващия и има ли редукция на бронята на атакуващия спрямо защитника... и ...оххх! И аз се оплетох! :dizzy:

EDIT: Я да по почетем малко, пак :)
Последна промяна от misterya на ср яну 09, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jan 9 2008, 10:53 AM) -=(RANGER)=-, не искам да съм груба, но би ли бил така добър да не задаваш въпроси със заключения, опровергаващи отговорите, които ти се дават на готово. :)
Седни, почети и си поиграй с калкулатора... пък може и да излезеш на правия път (просто приятелски съвет) ;)
ами така ще е сега се залявам за работа с калкулатора пък да видим какво ще излезе
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Значи:
сила / структура при 0% атака/защита
Боен кораб: 6000 / 60 000
Кръстосвач: 2500 / 27 000

Кръстосвача има атака 2500. Бойния кораб от своя страна имат 15% Нормална броня. Следователно първо изчисляваме 15% от 2500 = 375. Тук идва мястото на редукцията която има Йонното оръжие (това използва кръстосвача) към Нормалната броня (която използва Бойкният Кораб) която е 35%. Следователно от 375 вадим 35% редукция и получаваме
375 - 131 = 244
Окончателно атаката на кръстовете ни ще бъде намалена с 244 и за кръстосвача в случая ще бъде 2256.

Сега обръщаме нещата:

Бойния има 6000 атака. Кръста от своя страна има 12% тежка броня. Първо изчисляваме 12% от 6000= 720. Сега идва ред да сметнем редукцията на Плазмата(на бойния) към тежката броня (на кръста), която е 100%. Следователно вадим от 720 100% редукция и получаваме 720 - 720 = 0. Следователно атаката на бойния ще бъде намалена с 0!!!!

Всичко това означава, че ако се сбият боен и кръстосвач, кръста ще бъде с намалена атака от порядъка на около 10% (без малко).

Алелуя!!!
Последна промяна от skorpionbg на ср яну 09, 2008 10:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

много добро обяснение дори и аз го рабрах :a013: и при положение че кръстовете трябва да са дпста по голяма бройка от колкото бойните означава че бойните са бич за кръстосвачите ето на това му викам аз добра работа :c022:
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Да не повярваш! Схванаааах! :bravo: :bravo: :bravo: :a055:
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Според мен няма пристрастия ,просто са сложили кораб които най много се харчи от играчите :a055:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Така, а ако съм схванал правилно описанието : % защита при бойния ще се изчислява от нивото на Брони(5% за всяко ниво), а % при кръста от нивото на Щитовете.

" ..Всички кораби които използват Лека или Нормална броня ще използват 5% бонус от всяко ниво "Броня на космическите кораби", а корабите използващи Тежка и Укрепена броня ще имат бонус 5% от всяко ниво "Щитове".. "

"..Атаката на всеки кораб се изчислява по следната схема - към базовата атака на кораба се прибавят процентите от подобрението на кораба във фабрика и към получената сума за атака се прибавя сумарно бонус от "Оръжейни Системи" (по 5% за всяко ниво) и съответно "Лазерни Системи", "Йонни Техники" или "Плазмени Системи" в зависимост от това с какво оръжие разполага кораба който ни интересува (отново по 5% на ниво).

Май имаме светлина в тунела!!! ..... (дано не е влак ) :)

едит1: влак е било...що се отнася до проучванията Броня на космическите кораби и Щитовете
Последна промяна от skorpionbg на ср яну 09, 2008 12:39 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

И накрая един финален извод, за да не изпадаме всеки път във сметки: колкото по-голяма редукция има
твоето оръжие срещу противниковата броня...толкова по-добре
Последна промяна от skorpionbg на ср яну 09, 2008 10:36 am, променено общо 1 път.
NeverMore
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 08, 2008 5:48 pm
Контакти:

Мнение от NeverMore »

Скорпионе евала,от 2 дена се опитвам да го разбера напълно и все не достигах до истината,но заради тебе го разбрах.Мерси :bravo:
Отговори

Върни се в “Off Topic”