Пристрастия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

ами даа прочетох новите правила вярно че е малко по трудно да потдържаш боен но пък отвориш ли плазмените 1 път проблем с кръстосвачи няма да имаш :a013: което урежда усобено много конфедерацията те така и така трябва да отварят плазмата
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

В обратния ред гледай :( Бойните имат плазма, а кръста е с тежка броня. Плазмата има 100% спрямо тежката броня...
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

в такъв случай за какво изобщо сте сложили и боен кораб в играт след като няма да се използва :dizzy:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Да биеш по защита явно с него....плазмата с/у укрепената броня е с 20% редукция, а всичкото защита е с такава броня.......лазер с/у нормална броня(на бойния) 100% редукция....
Последна промяна от skorpionbg на ср яну 09, 2008 7:55 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Оххх... Главата ме заболя... :p080:
Може ли някой да ми обясни, като на идиот каква е тая редукция (има ли синоним тая думичка)...
Чета, мисля, чета... толкова куха се чуствам вече, че се отчаях тотално от себе си... :k018:
Моля ви се, проявете разбиране и ми обяснете. :(
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 9 2008, 09:06 AM) Оххх... Главата ме заболя... :p080:
Може ли някой да ми обясни, като на идиот каква е тая редукция (има ли синоним тая думичка)...
Чета, мисля, чета... толкова куха се чуствам вече, че се отчаях тотално от себе си... :k018:
Моля ви се, проявете разбиране и ми обяснете. :(
демек ти мъ гърмиш,аз ти са хила насреща и нямам никви поражения.
Сега сериозно-твоите кораби стрелят,но тъй като бронята поема 100% огъня няма нанесени щети.
Последна промяна от niki_god на ср яну 09, 2008 8:19 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Редукцията редуцира бонуса, който ти дава различната броня( която от своя страна намалява атаката ти). А дано те понапълних ;)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

В общи линии (дано съм схванал точно всичко), една битка ще изглежда така: имаш % атака(от оръжейни) и % защита(броня и щитове), отделно към тях се прибавят вече различните бонуси, които може да се редуцират, в зависимост от това кое към кое е поддатливо.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 9 2008, 09:21 AM) Редукцията редуцира бонуса, който ти дава различната броня( която от своя страна намалява атаката ти). А дано те понапълних ;)
reduction [ri´dʌkʃən] от английски:
1. намаление, отстъпка; намаление (на цени);
съкращение, редуциране; apartments arms (armaments) съкращаване въоръжените сили;

Оххх... Много здраве ти желая! :)
Така обяснено, ми подейства като налят балсам за мозъчните ми клетки (че нещо циклиха тука). :)
Мога вече да си продължа със сметките, даже... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Демек скаутите понже имат към бронята на ЗНС-то 100% редукция, в битка скаути с/у ЗНС, практически знс-то няма да има броня, защото целия бонус броня пада заради редукцията???
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”