Пристрастия
-
skorpionbg
-
skorpionbg
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Оххх... Главата ме заболя...
Може ли някой да ми обясни, като на идиот каква е тая редукция (има ли синоним тая думичка)...
Чета, мисля, чета... толкова куха се чуствам вече, че се отчаях тотално от себе си...
Моля ви се, проявете разбиране и ми обяснете.
Може ли някой да ми обясни, като на идиот каква е тая редукция (има ли синоним тая думичка)...
Чета, мисля, чета... толкова куха се чуствам вече, че се отчаях тотално от себе си...
Моля ви се, проявете разбиране и ми обяснете.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
демек ти мъ гърмиш,аз ти са хила насреща и нямам никви поражения.misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 9 2008, 09:06 AM) Оххх... Главата ме заболя...![]()
Чета, мисля, чета... толкова куха се чуствам вече, че се отчаях тотално от себе си...![]()
Моля ви се, проявете разбиране и ми обяснете.![]()
Сега сериозно-твоите кораби стрелят,но тъй като бронята поема 100% огъня няма нанесени щети.
Последна промяна от niki_god на ср яну 09, 2008 8:19 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
skorpionbg
-
skorpionbg
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
reduction [ri´dʌkʃən] от английски:skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 9 2008, 09:21 AM) Редукцията редуцира бонуса, който ти дава различната броня( която от своя страна намалява атаката ти). А дано те понапълних![]()
1. намаление, отстъпка; намаление (на цени);
съкращение, редуциране; apartments arms (armaments) съкращаване въоръжените сили;
Оххх... Много здраве ти желая!
Така обяснено, ми подейства като налят балсам за мозъчните ми клетки (че нещо циклиха тука).
Мога вече да си продължа със сметките, даже...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти: