[Red Army]DeaTh_Row vs [ Warez.ru ] superfen_13
[Red Army]Zaio vs [ Warez.ru ] superfen_13
Боклука е прилежно прибран и се подготвя за употреба
Ура другари !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Е ясно е че затова сте атакували точно него.... Кой няма да е боеспособен че нещо не разбрах елате и ти е който си пожелае от вашето добро саюсче .....halata написа:Цитат(halata @ Jan 9 2008, 02:12 AM) Доволно![]()
Не сме на печалба с ресурса от цялата военна операция,но беше приятно да ликвидираме още едно вражеско гнездо![]()
Суперфена не беше някаква заплаха,ама нали не трябва да го гониш само минаваш и разпиляваш защити,корабчета и триеш картинки.
За съжаление ако продължаваме в същия дух скоро Warez.ru няма да са много боеспособни и пак трябва да се обявяват войни да се търсят стратегически ресурси и така.
Благодаря на всички помогнали за рециклажа на Death Row за добрата стратегия и пожелавам само такъв синхрон в съюза за атаките в бъдеще![]()
Я кажи какво стана със скълколектора че нещо се изгуби и това момче от вашия сЪюз ? И номера не е да ти идват на готово а да хванеш някой .^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 07:21 AM) Е ясно е че затова сте атакували точно него.... Кой няма да е боеспособен че нещо не разбрах елате и ти е който си пожелае от вашето добро саюсче .....
Гълъбе,ти к'о?Намекваш ли нещо ?Да инсейн ме занули и какво ?Някой да е казал,че съм незанулим?Еми проведох една битка паднах с 400 кръста,влязох в мод и след 4-5 дни излязох.Вечерта толкова ми беше тъпо от факта,че крада само каси и няма да ударя никой и си легнах дори без сейвън.Ако ми се играеше още във В2 дали нямаше да си направя сейвън а ?enx написа:QUOTE(enx @ Jan 9 2008, 09:06 AM) Я кажи какво стана със скълколектора че нещо се изгуби и това момче от вашия сЪюз ? И номера не е да ти идват на готово а да хванеш някой .
Малко е тъпо да обясняваш, чи ти било скучно и за това си си оставил флотата на планетката, не мислиш ли??Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jan 9 2008, 10:09 AM) Гълъбе,ти к'о?Намекваш ли нещо ?Да инсейн ме занули и какво ?Някой да е казал,че съм незанулим?Еми проведох една битка паднах с 400 кръста,влязох в мод и след 4-5 дни излязох.Вечерта толкова ми беше тъпо от факта,че крада само каси и няма да ударя никой и си легнах дори без сейвън.Ако ми се играеше още във В2 дали нямаше да си направя сейвън а ?
А бе я се приземи малко и почни да мислиш нормално,че да не стане така,че в първа се намери моя планета около всяка твоя.Не ме предизвиквай!Не виждам ти какво имаш да говориш.Инсейн го поздравих няколко пъти(да ти покаже ЛС-та ако ги пази).Да кажа фактите искаш ли ?Легнах си към 12 вечерта без да сейвна и 1 транспортьор,а да ти кажа ли кога беше битката?8:47ч.,дали съм имал време да стана и да се вдигна.Естествено,всяка сутрин ставам преди 8ч.Какъв ти е проблема на мене не ми е много ясно,ама със здраве,гледам във В1 пак сте събрали бая "бойци".Само че аз този път не съм конфедерат![]()
Какъв е начина ?(аз нали съм магаре и не се сещам)charovna написа:QUOTE(charovna @ Jan 9 2008, 10:42 AM) Малко е тъпо да обясняваш, чи ти било скучно и за това си си оставил флотата на планетката, не мислиш ли??
Що за идиотщина. Ако си искал да приключиш с играта си в уни 2, има десетки по- подходящи начини. Еййй, как един от вас не чух да каже- "Верно бе, аз съм си магаре, и си заслужавам боя"