еи хубавеца аз играя и бачкам и не слочаино сам на 200к боини точкиspasko написа:Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 08:05 PM) не ми викай смешен ей герой за мене хора такива като тебе ходят да правят Сделки и се правят на важни в интернетхубавец
PITBULL tanatos vs HONOR Per0
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
jaluksi
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Юнак ! Герой ! Да не би да се казваш Георги Първанов и да отиваш на визита в Гърция ? Аре прати поздрави на президента им от мое име. Те ме знаят мене. Ооо имаш 200к бойни точки ... Тогава може би си хан Аспарух ... или пък цар Симеон, сигурно си Симеон, личи си от правописа ти, че си книжовник бил ... Автографчета даваш ли ?Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 8 2008, 08:08 PM) еи хубавеца аз играя и бачкам и не слочаино сам на 200к боини точки
Последна промяна от Maimuna на вт яну 08, 2008 7:46 pm, променено общо 1 път.
So we crawl.
хохохо кои се обадиCooL написа:Цитат(CooL @ Jan 8 2008, 08:41 PM) Юнак ! Герой ! Да не би да се казваш Георги Първанов и да отиваш на визита в Гърция ? Аре прати поздрави на президента им от мое име. Те ме знаят мене. Ооо имаш 200к бойни точки ... Тогава може би си хан Аспарух ... или пък цар Симеон, сигурно си Симеон, личи си от правописа ти, че си книжовник бил ... Автографчета даваш ли ?
- mispa1
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
- Контакти:
Фараоне чуда се защо Пешо един път не се похвали ти си взел да се изтъкваш с неговите кръстове. И земи направи една битка като неговата с над 1.5кк кръстове на хубави проценти и тогава говори въпреки ,че за твойте 80к отдавна трябва да си стигнал пешо
айде със здраве и много успешни
Зделки в Гърция.
Едит: Браво Пешо много добра битка както винаги си ги правил
успех
Зделки в Гърция.
Едит: Браво Пешо много добра битка както винаги си ги правил
Последна промяна от mispa1 на вт яну 08, 2008 7:55 pm, променено общо 1 път.
Tigerland
Виж профил
Добави в приятели
Изпрати ЛС
Търси коментар от потребител
Виж коментарите Днес, 07:58 PM Коментар #9
Редник (Private)
Група: Members
Коментари: 37
Регистриран: 4-October 07
Потребител No.: 17,410
Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 07:53 PM)
да давам го защото ми писна от твойте хваленя айде идвай тамън ми писна смешен 80к точки що не дойде като беше на 50к а ?
смешен я варви да спиш по добре няма да загубя зделка за сумати и пари за да доида да се разправям с отрепка като тебе ги згавам на мига
Отнсоно Битката Страшна е браво на нападателq
а на защитиника да не се вастановqва
Фараоне стига се се карал с некои ве
Виж профил
Добави в приятели
Изпрати ЛС
Търси коментар от потребител
Виж коментарите Днес, 07:58 PM Коментар #9
Редник (Private)
Група: Members
Коментари: 37
Регистриран: 4-October 07
Потребител No.: 17,410
Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 07:53 PM)
да давам го защото ми писна от твойте хваленя айде идвай тамън ми писна смешен 80к точки що не дойде като беше на 50к а ?
смешен я варви да спиш по добре няма да загубя зделка за сумати и пари за да доида да се разправям с отрепка като тебе ги згавам на мига
Отнсоно Битката Страшна е браво на нападателq
Фараоне стига се се карал с некои ве
-
skorpionbg
-
skorpionbg