PITBULL tanatos vs HONOR Per0

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

spasko написа:Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 08:05 PM) не ми викай смешен ей герой за мене хора такива като тебе ходят да правят Сделки и се правят на важни в интернет :) хубавец
еи хубавеца аз играя и бачкам и не слочаино сам на 200к боини точки
jaluksi

Мнение от jaluksi »

Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 8 2008, 08:08 PM) еи хубавеца аз играя и бачкам и не слочаино сам на 200к боини точки
и кво като си ... да не си с 2 чифта
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 8 2008, 08:08 PM) еи хубавеца аз играя и бачкам и не слочаино сам на 200к боини точки
Юнак ! Герой ! Да не би да се казваш Георги Първанов и да отиваш на визита в Гърция ? Аре прати поздрави на президента им от мое име. Те ме знаят мене. Ооо имаш 200к бойни точки ... Тогава може би си хан Аспарух ... или пък цар Симеон, сигурно си Симеон, личи си от правописа ти, че си книжовник бил ... Автографчета даваш ли ?
Последна промяна от Maimuna на вт яну 08, 2008 7:46 pm, променено общо 1 път.
So we crawl.
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

CooL написа:Цитат(CooL @ Jan 8 2008, 08:41 PM) Юнак ! Герой ! Да не би да се казваш Георги Първанов и да отиваш на визита в Гърция ? Аре прати поздрави на президента им от мое име. Те ме знаят мене. Ооо имаш 200к бойни точки ... Тогава може би си хан Аспарух ... или пък цар Симеон, сигурно си Симеон, личи си от правописа ти, че си книжовник бил ... Автографчета даваш ли ?
хохохо кои се обади
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Фараоне чуда се защо Пешо един път не се похвали ти си взел да се изтъкваш с неговите кръстове. И земи направи една битка като неговата с над 1.5кк кръстове на хубави проценти и тогава говори въпреки ,че за твойте 80к отдавна трябва да си стигнал пешо :) айде със здраве и много успешни
Зделки в Гърция.

Едит: Браво Пешо много добра битка както винаги си ги правил :) успех
Последна промяна от mispa1 на вт яну 08, 2008 7:55 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Tigerland

Виж профил
Добави в приятели
Изпрати ЛС
Търси коментар от потребител
Виж коментарите Днес, 07:58 PM Коментар #9

Редник (Private)

Група: Members
Коментари: 37
Регистриран: 4-October 07
Потребител No.: 17,410

Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 07:53 PM)
да давам го защото ми писна от твойте хваленя айде идвай тамън ми писна смешен 80к точки що не дойде като беше на 50к а ?

смешен я варви да спиш по добре няма да загубя зделка за сумати и пари за да доида да се разправям с отрепка като тебе ги згавам на мига

Отнсоно Битката Страшна е браво на нападателq :) а на защитиника да не се вастановqва :)

Фараоне стига се се карал с некои ве :)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Хех...някак не се връзва с тия флоти да се хвалите...1500 кръста....че аз дето влизам на 3 дни за по 10 мин. имам повече флота бре :) )))
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mispa1 »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jan 8 2008, 09:02 PM) Хех...някак не се връзва с тия флоти да се хвалите...1500 кръста....че аз дето влизам на 3 дни за по 10 мин. имам повече флота бре :) )))

никой не се хвали :) ти в момента това правиш :) и от де знаеш ние по колко влизаме :)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Зарежи ме мене...аз съм цакан туз, минало ми времето да се хваля с флота ;) Мисълта ми беше да се стегнете и да понаправите някое корабче :)
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mispa1 »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Jan 8 2008, 09:47 PM) Зарежи ме мене...аз съм цакан туз, минало ми времето да се хваля с флота ;) Мисълта ми беше да се стегнете и да понаправите някое корабче :)

Спирам почвам само кораби да правя :) Фараоне ще те чакам на детмача :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”