Intrigant vs PLAYBOY

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Николае, ти ко ми се месиш, бре? Гледай си трета и мирувай :)
Ми кеф ми е - кво ся :c022:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Jan 8 2008, 07:08 PM) Николае, ти ко ми се месиш, бре? Гледай си трета и мирувай :)
Ми кеф ми е - кво ся :c022:
преместих се.ставам про в 1 ва :a013:
Van - казах-малко са хората който не биха литнали,аз също не бих.питай Тодор за договорките ми по миналия рунд.
Последна промяна от niki_god на вт яну 08, 2008 6:12 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 8 2008, 07:10 PM) преместих се.ставам про в 1 ва :a013:
Въх и ся, ко шЪ прайм :lol:
Тряя се изнасям от там :)

Да не забравя - ЧЕСТИТО НА ИНТРИГАНТА - хвана ме по бели гащи :lol:

п.п. и за битката тряя се говори
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 8 2008, 07:08 PM) Анче ..... Не мисля, че си много права. След като си казала, че не искаш да я нападат, би следвало твоя съюз да те послуша.
Така е и го правеха и ме слушаха. Съобразяваха се и спазваха всичко.Но... (почва се с но-то) когато ти напишат това :

Цитат[1/7/2008 8:15:51 PM] *** каза: pri men iz4ezna trapkata kogato kalo te zanuli an4e!!
[1/7/2008 8:16:52 PM] *** каза: 6toto cql rund si traq i se saglasqvam za da ne te letqt
[1/7/2008 8:17:01 PM] *** каза: 6toto na mene ni6to ne moje6e da mi napravqt
[1/7/2008 8:17:05 PM] *** каза: a samo na teb i ivan
[1/7/2008 8:17:16 PM] *** каза: i im podvivah opa6ka
[1/7/2008 8:17:47 PM] *** каза: i da se saglasqvam
[1/7/2008 8:19:31 PM] ***каза: vseki ima pravo na menenie 6tom e ot saiuza i raz4itame na nego
[1/7/2008 8:19:37 PM] *** каза: tva e moito mnenie an4e[/quote]

аз съм просто безсилна, нямам думи с които повече да ги убеждавам ...
За това той за мене е прав, защото до сега само това им казвах тоя няма да летиш, това няма да правиш, спирах ги, потисках ги и накрая се връща всичко към мене като бумеранг.

П.П. Боби извинявай, че вадя личните ни съобщения на показ
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 8 2008, 10:38 PM) Анче ..... Не мисля, че си много права. След като си казала, че не искаш да я нападат, би следвало твоя съюз да те послуша. Имам конкретни примери с моя. Ангела е казвал няма да нападате някой си и никой дори сонда не пуска. Все пак сме съюзници, а щом някой от съюза поеме отговорност за даден играч ... Смятам, че е редно да си остане така. Не мога да приема действията на интриганта за правилни. Също така и на Зайчето. Не е трябвало да си оставя флота.
Интриганта, дори Вачик /макар, че е доста ... своенравен и изобщо не му пука от нищо/ би се съобразил с мен, ако пусна масово някой да не бива нападан.
Зайче и няма да се безпокоиш. Време бол, кораби ... е тертети да има, корабите лесни. А и админ имаш в съюза .... колко му е да ти напише една атака ... от соларки :)
Едит: Ники, аз не бих литнал. Дори да е не 2, а 20 часа офф. Е, виж за реца ... :)

Пич анчето не ми е казвала че са приятелки с PLAYBOY или го е казала но аз не сам бил там (чата на съюза) със сигурност не го е пращала на лично в съюза!!
Тя знае от миналия рунд че понеже има твърде много приятели аз не се съобразявам с никои освен с хората с които сме в алианс!!
От всичките ми битки тази ми беше най-безинтересната ама стана добра интрига. :)
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

hafte написа:Цитат(hafte @ Jan 8 2008, 07:35 PM) От всичките ми битки тази ми беше най-безинтересната ама стана добра интрига. :)
Аз като ти казвам, че ти правиш интригата - не ми вярваш :)
Вервай на кака си, бре, момче, вЕрвай ми :c030:

Ани, относно писането на съюза ти у мойта тема - ми :c022: , мъже, ко да ги прайш :dizzy:

Иванчоооооооо :c082: , подписът ми ме кефи :)

п.п. ай - лека ви нощ :P
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

и от цялата работа какво разбираме PLAYBOY-ката е побесняла,че човек от Архангелите я е ударил защото си мислила,че сме НАП! Аз се опитах да си попиша с нея в скайпа да видя какво точно мисли и какво получих да се разкарам да не и пиша и т.н. неискала да си пише с мен ,пиле пиле незнам на колко си години обаче една игра до какво те е докарала :) толкова да си зомбирана в нея,че даже хората ги съдиш по действията им в играта СРАМОТА била ми сърдита,че съм я рециклирал не ми се прави,че ти е кеф и за спам го правиш тука,ти си побесняла даже и тема да пуска хаха е разбра кой помогна за рециклажа ДОВОЛНА ЛИ СИ ПИЛЕ ?Жалко че има хора които живота им е булфлийт и мислят за булфлийф и съдят за хората по постъпките им в играта исках да си попиша с теб да ми дадеш своите доводи за това твое държание ама уви споря със зомби никакъв шанс за нормален разговор :) искам пак да ти го напиша живота не е булфийт имала си принципи и аз си имам ама като гледам твоите са смешни по държанието ти съдя :) така ми се искаше да си попиша с теб ама уви но исках да проведа разговор за да се убедя колко си бясна за постъпката на Интриганта и за това,че аз съм помогнал с рециклажа айде пиле очаквам дузината спам от твоя страна сега да се изсипе :) и недейте като PLAYBOY-ката да ревете за едни танкери и да правите национална катастрофа Анчето да рева след като кало и занули танкерите НЕ аз да съм ревал след като се занулих в Анонимен НЕ,айде лека и със здраве и не прекалявайте с играта :)
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Хаххахах :lol: ххахах, Иванчо, кефиш мъ :)
Пак те е яд, че не пиша с тебе у скайпо май, Ъ? Лъвче? :lol:
Не говори глупости - просто си се кефя на спама в иначе преди това Сериозния раздел :c022:
Що не си пуснахте битките, бре? И тях щяхме да оспамим ... ай, стига ми рева, че си се бил занунил ... ако не ти бяха дали готов боен аккаунт щеше да гледаш през оная ми работа :P
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

пиле пиле колко смешно мислене имаш тези думи само на човек който е засегнат може да ги пише който е бесен ,който неможе да го преживее еми факт дадоха ми боен акаунт и добре си го развивам ти надали щеше да направиш нещо смислено с него най много да опищиш форума ако те удари някой и да режеш вените после пиле смешно мислене имаш :) и заядливия ти тон много ме радва показва колко си побесняла ама какво да те правя понамали булфлийт докато е време,че гледам слаби нерви имаш :)
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

:f010: Руска рулетка - отивам да си прережа вените, атомик, ама ако те съдят да не тръгнеш да се оправдаваш, че не си ме накарал ти ...
:noob: сорри, Интриганте, че постнах иначе скучната атака ...
:p036: Нееенормален ... не съм нормален ... (има една такава песен ;) )
:p070: за лидера на съюза ...

:c054: и за мен ... :)

Благодаря на всички учасници в събитието - добър спам стана :)
Разведрихте ми малко студеният и скучен ден ....
Хайде по леглатаааа .......
Последна промяна от gonzosmile на вт яну 08, 2008 7:54 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”