PITBULL tanatos vs HONOR Per0
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
до големите играчи вижте и мислете кактво ви чака
http://tatanoswsperu.hit.bg/tatanos%20vs%20pero.html
а колкото до защитника маи за 2 ри път в рамките на една седмица не съм в играта и не мога да видя
http://tatanoswsperu.hit.bg/tatanos%20vs%20pero.html
а колкото до защитника маи за 2 ри път в рамките на една седмица не съм в играта и не мога да видя
Последна промяна от Faraona на вт яну 08, 2008 5:17 pm, променено общо 1 път.
-
jaluksi
Омфг по голяма простотия не бях чувал който иска ще си пише "много добра битка , браво и т.н." занулявате ламерите и се кефите на максTigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 8 2008, 07:21 PM) маи нямате думи а оптворковци
има една поговорка
когато котките играят мишките се крият
вие маи сте мишки всичките като гледам иначе много отворени се правихте
- mispa1
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
- Контакти:
Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 8 2008, 07:47 PM) са сажаление ще отсаствам от страната за 10 дена иначе бих дошъл да ти нагана каската с тия твоите 1500 краста на отворен го даваш гледам
да давам го защото ми писна от твойте хваленя айде идвай тамън ми писна смешен 80к точки що не дойде като беше на 50к а ?
смешен я варви да спиш по добре няма да загубя зделка за сумати и пари за да доида да се разправям с отрепка като тебе ги згавам на мигаspasko написа:Цитат(spasko @ Jan 8 2008, 07:53 PM) да давам го защото ми писна от твойте хваленя айде идвай тамън ми писна смешен 80к точки що не дойде като беше на 50к а ?
- mispa1
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
- Контакти:
Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 8 2008, 07:58 PM) смешен я варви да спиш по добре няма да загубя зделка за сумати и пари за да доида да се разправям с отрепка като тебе ги згавам на мига
не ми викай смешен ей герой за мене хора такива като тебе ходят да правят Сделки и се правят на важни в интернет