Ми кеф ми е - кво ся
Intrigant vs PLAYBOY
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
преместих се.ставам про в 1 ваgonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Jan 8 2008, 07:08 PM) Николае, ти ко ми се месиш, бре? Гледай си трета и мирувай![]()
Ми кеф ми е - кво ся![]()
Van - казах-малко са хората който не биха литнали,аз също не бих.питай Тодор за договорките ми по миналия рунд.
Последна промяна от niki_god на вт яну 08, 2008 6:12 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
gonzosmile
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
Така е и го правеха и ме слушаха. Съобразяваха се и спазваха всичко.Но... (почва се с но-то) когато ти напишат това :VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 8 2008, 07:08 PM) Анче ..... Не мисля, че си много права. След като си казала, че не искаш да я нападат, би следвало твоя съюз да те послуша.
Цитат[1/7/2008 8:15:51 PM] *** каза: pri men iz4ezna trapkata kogato kalo te zanuli an4e!!
[1/7/2008 8:16:52 PM] *** каза: 6toto cql rund si traq i se saglasqvam za da ne te letqt
[1/7/2008 8:17:01 PM] *** каза: 6toto na mene ni6to ne moje6e da mi napravqt
[1/7/2008 8:17:05 PM] *** каза: a samo na teb i ivan
[1/7/2008 8:17:16 PM] *** каза: i im podvivah opa6ka
[1/7/2008 8:17:47 PM] *** каза: i da se saglasqvam
[1/7/2008 8:19:31 PM] ***каза: vseki ima pravo na menenie 6tom e ot saiuza i raz4itame na nego
[1/7/2008 8:19:37 PM] *** каза: tva e moito mnenie an4e[/quote]
аз съм просто безсилна, нямам думи с които повече да ги убеждавам ...
За това той за мене е прав, защото до сега само това им казвах тоя няма да летиш, това няма да правиш, спирах ги, потисках ги и накрая се връща всичко към мене като бумеранг.
П.П. Боби извинявай, че вадя личните ни съобщения на показ
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 8 2008, 10:38 PM) Анче ..... Не мисля, че си много права. След като си казала, че не искаш да я нападат, би следвало твоя съюз да те послуша. Имам конкретни примери с моя. Ангела е казвал няма да нападате някой си и никой дори сонда не пуска. Все пак сме съюзници, а щом някой от съюза поеме отговорност за даден играч ... Смятам, че е редно да си остане така. Не мога да приема действията на интриганта за правилни. Също така и на Зайчето. Не е трябвало да си оставя флота.
Интриганта, дори Вачик /макар, че е доста ... своенравен и изобщо не му пука от нищо/ би се съобразил с мен, ако пусна масово някой да не бива нападан.
Зайче и няма да се безпокоиш. Време бол, кораби ... е тертети да има, корабите лесни. А и админ имаш в съюза .... колко му е да ти напише една атака ... от соларки![]()
Едит: Ники, аз не бих литнал. Дори да е не 2, а 20 часа офф. Е, виж за реца ...![]()
Пич анчето не ми е казвала че са приятелки с PLAYBOY или го е казала но аз не сам бил там (чата на съюза) със сигурност не го е пращала на лично в съюза!!
Тя знае от миналия рунд че понеже има твърде много приятели аз не се съобразявам с никои освен с хората с които сме в алианс!!
От всичките ми битки тази ми беше най-безинтересната ама стана добра интрига.
-
gonzosmile
Аз като ти казвам, че ти правиш интригата - не ми вярвашhafte написа:Цитат(hafte @ Jan 8 2008, 07:35 PM) От всичките ми битки тази ми беше най-безинтересната ама стана добра интрига.![]()
Вервай на кака си, бре, момче, вЕрвай ми
Ани, относно писането на съюза ти у мойта тема - ми
Иванчоооооооо
п.п. ай - лека ви нощ
и от цялата работа какво разбираме PLAYBOY-ката е побесняла,че човек от Архангелите я е ударил защото си мислила,че сме НАП! Аз се опитах да си попиша с нея в скайпа да видя какво точно мисли и какво получих да се разкарам да не и пиша и т.н. неискала да си пише с мен ,пиле пиле незнам на колко си години обаче една игра до какво те е докарала
толкова да си зомбирана в нея,че даже хората ги съдиш по действията им в играта СРАМОТА била ми сърдита,че съм я рециклирал не ми се прави,че ти е кеф и за спам го правиш тука,ти си побесняла даже и тема да пуска хаха е разбра кой помогна за рециклажа ДОВОЛНА ЛИ СИ ПИЛЕ ?Жалко че има хора които живота им е булфлийт и мислят за булфлийф и съдят за хората по постъпките им в играта исках да си попиша с теб да ми дадеш своите доводи за това твое държание ама уви споря със зомби никакъв шанс за нормален разговор
искам пак да ти го напиша живота не е булфийт имала си принципи и аз си имам ама като гледам твоите са смешни по държанието ти съдя
така ми се искаше да си попиша с теб ама уви но исках да проведа разговор за да се убедя колко си бясна за постъпката на Интриганта и за това,че аз съм помогнал с рециклажа айде пиле очаквам дузината спам от твоя страна сега да се изсипе
и недейте като PLAYBOY-ката да ревете за едни танкери и да правите национална катастрофа Анчето да рева след като кало и занули танкерите НЕ аз да съм ревал след като се занулих в Анонимен НЕ,айде лека и със здраве и не прекалявайте с играта 
-
gonzosmile
Хаххахах
ххахах, Иванчо, кефиш мъ
Пак те е яд, че не пиша с тебе у скайпо май, Ъ? Лъвче?
Не говори глупости - просто си се кефя на спама в иначе преди това Сериозния раздел
Що не си пуснахте битките, бре? И тях щяхме да оспамим ... ай, стига ми рева, че си се бил занунил ... ако не ти бяха дали готов боен аккаунт щеше да гледаш през оная ми работа
Пак те е яд, че не пиша с тебе у скайпо май, Ъ? Лъвче?
Не говори глупости - просто си се кефя на спама в иначе преди това Сериозния раздел
Що не си пуснахте битките, бре? И тях щяхме да оспамим ... ай, стига ми рева, че си се бил занунил ... ако не ти бяха дали готов боен аккаунт щеше да гледаш през оная ми работа
пиле пиле колко смешно мислене имаш тези думи само на човек който е засегнат може да ги пише който е бесен ,който неможе да го преживее еми факт дадоха ми боен акаунт и добре си го развивам ти надали щеше да направиш нещо смислено с него най много да опищиш форума ако те удари някой и да режеш вените после пиле смешно мислене имаш
и заядливия ти тон много ме радва показва колко си побесняла ама какво да те правя понамали булфлийт докато е време,че гледам слаби нерви имаш 
-
gonzosmile
Благодаря на всички учасници в събитието - добър спам стана
Разведрихте ми малко студеният и скучен ден ....
Хайде по леглатаааа .......
Последна промяна от gonzosmile на вт яну 08, 2008 7:54 pm, променено общо 1 път.