Каде ми е реца? Е ти немаш рец аз имам и си е в мене всичкия!!
Пуснах ти много атаки щото нямах трансове stupid казах ти вече че нямах намерения да те летя а като имаш ресурс що пък да не се пробвам да го взема!!
Не съм карал никои да те спайва и сама можеш да се сетиш за това като видиш дали някои те е спайвал преди да те ударя stupid
Баба била е знам на колко години си споко ама и нищо не съм ти намекнал или казал че да те провокирам stupid
Писна ми от ревлиовци. Кво от вчера ли играеш та не знаш за какво става въпрос тука целта е да занулиш когото можеш!!
Тва беше за PLAYBOY-ката, ама понеже се издразних ще понахраня още малко!!
Къв си ти бе rumpolinio я се скрии някаде и не ми пиши глупости изникнали от обарканата ти главичка!!
а относно "ако ме литнеш и аз ще те литна" еми тъпо е да ти го каже някои като PLAYBOY в случая от битката която тя самата постна (тъй като аз битките много рядко си ги качвам във форума) се разбира много добре какво имам в предвид!!
merlin4o и теб ще те нахраня, защото кало никога не ме е летял и няма нищо общо с това че често съм в мод и
продължавам да излизам в мод постоянно тъй като имам малко повечко работа в момента и при положение че кало е мод а аз продължавам постоянно също да съм в мод не виждам и ти какво говориш в една тема даже го поканих кало да ме лети!! (STORM vs storm_rider е темата)
а на теб не ти се играе вече в тази вселена еми разбираемо е без флота (тва всеки го знае) веднъж занулен на главната си планета летян доста често от мен и от някои друг мой съюзник със звездички еми разбираемо е че не ти се играе, но и на мен нямаше да ми се играе с акаунт като твоя дори и да не ме дебнеше никои!!
По принцип се държа по учтиво във форума ама не може само да се спами неадекватно в трибуните те все пак са за битки а не за празнодумци като rumpolinio.