popss написа:Цитат(popss @ Jan 5 2008, 12:45 PM) Който си има късмета да му кацне рециклаж до него така става.. LuSs кажи на тоя пич да се колонизира до мен ве ., ще почерпя
Адеде ,аде старата гвардия да се развихря отново и да са почва
Чеите само да си купа комп и ида
1912 написа:Цитат(1912 @ Jan 7 2008, 07:24 PM) @pops къде се гласиш @лусс а ти не се хвали много защотото той си е изградил име в тази игра може да питаш разпиташ и квото и да е а ти никога не си докарвал хубав край на рунда! Просто Отев даже не му остава време да играе в СПЕЕД за туй изпусна 1вото място там! Такаче преди да говорите глупости от сорта ОТЕВ колонизирай до мен си седнете на задниците и правете атаки а не тук в форума само да плямпате! Айде добре битка радвай се
Абе, недоразумение такова , искаш да си мерим ония работи ли ??? И аз съм бил в топ 10, е и ???? И като не те натискат недей да звъниш
Ти не четеш ли кви ги е писъл Отев ????
оф оф оф лусс мани ги тия смотаняци нека си пишат каквото си искат ти си го бииии тоя с ГОЛЯМОТО ИМЕ КАКВ Е ТАМ ОТЕВ ЛИ Е ИГРА4 ЛИ Е НЗ НО МАИ САМО МИНИ Е СВИКНАЛ ДА ИГРАЕ ТИ СИ ГО НОЛИРАИИИИИ ПАК НЕКА ДА Е ИГРА4 ДУ......4
@попс много добре знам какви ги е писал Отев, а ти кога си бил в топ 10 не ме карай се смея ся кво като си мн добър що не мога те видя в ГАЛАКТИКИТЕ а ? А лусс не се хвали много много като те гледам къв си мизерен ,но да не сменяме темата!
1912 написа:Цитат(1912 @ Jan 9 2008, 12:29 PM) @попс много добре знам какви ги е писал Отев, а ти кога си бил в топ 10 не ме карай се смея ся кво като си мн добър що не мога те видя в ГАЛАКТИКИТЕ а ? А лусс не се хвали много много като те гледам къв си мизерен ,но да не сменяме темата!
Ако кажа че си тъп като слонски задник може и да те полаская ...Ти си по зле ..тъп та вдлъбнат ....на 3-та съм бе кьорчо
1912 написа:Цитат(1912 @ Jan 9 2008, 12:29 PM) @попс много добре знам какви ги е писал Отев, а ти кога си бил в топ 10 не ме карай се смея ся кво като си мн добър що не мога те видя в ГАЛАКТИКИТЕ а ? А лусс не се хвали много много като те гледам къв си мизерен ,но да не сменяме темата!
1912 написа:QUOTE(1912 @ Jan 10 2008, 07:50 AM) @wildcat дамм прав си намерих го @ПОПС ама и петър няма да може да го спаси
Его е !!! И тоя зе да заплашва!!!! 1912 ае спри да спамиш. Разбрахме вече вие сте играчите, ние сме касите!!! Мери си пи**ата някаде другаде!!!!! Попс петър няма да го спаси, ама теб и Свети Петър не мое ти помогне!!!!!!
Последна промяна от LuSs на чет яну 10, 2008 3:31 pm, променено общо 1 път.