Преди няколко часа получих молба от DcN,на която нямаше как да откажа...
Ето я и биткатаDcN
2008-07-01 20:17:46 Докладвай
man da se udarq v teb taka i
taka ne igraq tuk
Почти целия рециклаж бе събран,с изключение на около 2 милиона кристал.На печелившите честито
![]()
![]()
Благодаря на Perun и atomic,които веднага се отзоваха на молбата ми и помогнаха в събирането на боклука,а също и на Open и Anilevi,които също се отзоваха,но за съжаление нямаха възможност да помогнат....
П.с.:Битката е сложена в трибуната поради голямото желание на нападателя....
Едит:Подмамени от големия рециклаж в складовете ми и от липсата на флота,която да го пази,се появиха няколко доста алчни играчи,което им изигра доста лоша шега:
битка-при първата битка се наложи да оставя живи и здрави нападащите трансове,за заблуда,че не ми е останала здрава флота....
битка 1
битка 2
битка 3
Имаше още 2 атаки,които за съжаление бяха върнати навреме....
[Phoenix]DcN vs [Hellwing]sl_stoian
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от pureheart на пет яну 11, 2008 6:51 pm, променено общо 1 път.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
pureheart написа:QUOTE(pureheart @ Jan 7 2008, 10:14 PM) Преди няколко часа получих молба от DcN,на която нямаше как да откажа...
Ето я и битката
Почти целия рециклаж бе събран,с изключение на около 2 милиона кристал.На печелившите честито
![]()
![]()
Благодаря на Perun и atomic,които веднага се отзоваха на молбата ми и помогнаха в събирането на боклука,а също и на Open и Anilevi,които също се отзоваха,но за съжаление нямаха възможност да помогнат....
П.с.:Битката е сложена в трибуната поради голямото желание на нападателя....
Едит:Подмамени от големия рециклаж в складовете ми и от липсата на флота,която да го пази,се появиха няколко доста алчни играчи,което им изигра доста лоша шега:
битка-при първата битка се наложи да оставя живи и здрави нападащите трансове,за заблуда,че не ми е останала здрава флота....
битка 1
битка 2
битка 3
Имаше още 2 атаки,които за съжаление бяха върнати навреме....
Мухахахаха...баси наливането !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има ли Админи на бордаааааааааааааааа ????
Бе пичове - щом се отказвате се треите бе - не наливате некой приятел - не го ли схванахте ???
ОЛИВАНЙЕЕЕЕЕЕ !!!!!
- sl_stoian
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юли 21, 2007 4:37 pm
- Контакти:
Поредния незапознат и всичко знаещ форумен боец(по тона предполагам,че е и някое детенце..).Моля не коментирайте без да сте за запознати...monty написа:QUOTE(monty @ Jan 8 2008, 06:05 AM) Мухахахаха...баси наливането !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има ли Админи на бордаааааааааааааааа ????
Бе пичове - щом се отказвате се треите бе - не наливате некой приятел - не го ли схванахте ???
ОЛИВАНЙЕЕЕЕЕЕ !!!!!![]()
![]()
![]()
1.Този играч не го познавам(Наистина от началото на рунда сме се нападали само по 1-2 пъти,но само толкова..).Той просто ме помоли за последната си битка(дори ме излъга за флотата си и за % на атака и защита...затова не можахме да съберем и целия рециклаж...).Но след като вече бе литнал нямаше как да избягам(при положение,че сме се разбрали за битка...)...И ето,че тя стана факт,когато се обади и първия от множеството "велики" играчи,владеещи булфлиит до съвършенство
2.Почти целия събран от споменатите по рано играчи,реклаж е в мен(може би съм бил налят....или просто ще се опитам да възстановя загубите си до колкото е възможно..)
3.Битката е само една,а не поредица от сблъсаци,чиято цел да е да ме "наляе"....
П.с.:Моля "теорията/предположението" на "monty" да бъде проверен(а)/(о).....
Последна промяна от sl_stoian на вт яну 08, 2008 6:15 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#4169E1]Hellwings forever-Fly whith the Hellbound Angels![/color][/b]
- sl_stoian
- Редник (Private)
- Контакти:
Касичка на човек с 100 кръстаX-man написа:QUOTE(X-man @ Jan 9 2008, 08:42 PM) хубави битки.Ами незнам той стоянче беше нашият голям спонсор началото на рундакасичката ни.IceMan като се ядосаше за нещо все на него си го изкарваше ....
.Не помня колко пъти летях поне с танкерите.Пожелавам успех и на двамата играчи
![]()
Еми щом казваш...
П.с.:Признавам си,че от началото на рунда ми удари 2-3 пъти колонията на 5:35:1.Главно буташе по 10-15 рецки,5-6 кръста и по някой друг транс.Ако това е да бъдеш каса.?!?
П.с.2:Нз защо тогава,когато стационирах до него последваха съобщения от рода-"Хайде да не се караме!По-късно ще ти продавам звезди...".След като видя,че няма да се откажа,смени тактиката и започна да ме заплашва,как щял да изтрие планетите ми...за съжаление не разполагах с нужното време,за да довърша делото си и излезнах в мод.След доста време когато се върнах,той вече бе извън точките ми...
П.с.3:Макар и с малка флота,IceMan знаеше как да я пази и благодарение на него се оттърсих от настаналата скука,за което съм му благодарен.Ще се радвам след време да имам възможност пак да поиграя срещу него...
Последна промяна от sl_stoian на чет яну 10, 2008 3:57 am, променено общо 1 път.
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
http://st0rm.hit.bg/IceMan%20Vs%20sl_stoian.htm
За жалост пазя само тая битка
Иначе заплахи или път да ти продава знс-та при положение ,че ти биеше всеки ден флотата странно.
Няма значение вече си доста зелен
успех
За жалост пазя само тая битка
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- sl_stoian
- Редник (Private)
- Контакти:
Признах си по-рано,че ме е удрял.....sl_stoian написа:QUOTE(sl_stoian @ Jan 9 2008, 09:38 PM) П.с.:Признавам си,че от началото на рунда ми удари 2-3 пъти колонията на 5:35:1.Главно буташе по 10-15 рецки,5-6 кръста и по някой друг транс.Ако това е да бъдеш каса.?!?
П.с.:Ако имаш възможност в бъдеще попитай IceMan,дали не колонизирах до главната му с цел "Отмъщение" и дали тогава не ми предложи да си махна колонията,а той по-късно като му стане проучването да ми продава звезди....
П.с.:Само незнам как миньор с 100 кръста и 200 полевака може да бие флиитър(около 70% от точките са ми флота...),но явно ти си измислил някаква нова формула.Както и да е.Няма смисъл да доказвам на теб или на някой друг нищо,при положение,че играя за удоволствие и не ме интересува мнението ти.Успех и дано танкерчетата ти да издържат до края на рунда...
Последна промяна от sl_stoian на чет яну 10, 2008 4:26 am, променено общо 1 път.
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
показвам ти че само на главната имаше 200 кръста
ама то и акъл се иска да погледнеш айде аз след малко лягам ,че тая вечер си свърших работата един от топа вече изгоря хихихихихихихихи повече няма да досажда,но после ще се слага битката да се понарадва народа.За мен си остана каса.... Като го видя Иво март месец в Гърция ще го питам до тогава незнам.Лека и мека.Ако искаш нещо питай.Апък дали лъжа хората ще преценат.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]