[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]nCuXaPaa

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

фера даи да видиме щпионския доклад
имам малки съмнения
Последна промяна от vesoo на пон яну 07, 2008 4:04 pm, променено общо 1 път.
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Шпионски доклад лично аз нямам..Колегата ми го показа когато вече летях и съмненията си можеш да споделиш на лс в играта.Както сте видяли тук не обичам да се изявявам.
Потребителски аватар
pitbull
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 11, 2006 4:12 pm
Контакти:

Мнение от pitbull »

Браво Милене :bravo:
Продължавай в същия дух пък те нека се бият по форума ;)
Каква приятна тишина би
настъпила ако хората говореха само
това, което са добре премислили.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Колко "неочаквано" е, че пСиХаРаа се отказва ... Искам да поздравя Ферата, за 1 седмица разказа играта на 2-ма от най-добрите им играчи.
So we crawl.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Хаха,ох охх Миленееее напълни ми душата и сърцето,верен другар,а войната...мммм в една война има жертви,но аз съм свидетел вече на 2 битки,зрелища,от наша страна да го нарека,въпреки че във войната има определени хора с които не искам да се нападам,но ШАХМАНИЯК показа класа,показа че зомбясването не е на 1 място,а играта с която подхождаш вреди на противника,дали 1 вселена е виновната за тази битка не знам,но е красива!Ех Милене,отървахме се от безсънни нощи,знаеш що иде дума :a013:
Очаквам продължение,па а дано и аз се намеся,ама тия дни нямам мн време :crazy_pilot:
Успех флийтъри и се научете на правопис,Тигърчето да си погледне постовете :dizzy:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

По принцип не играя в момента (зает съм много в личния живот, второ успоредно Висше Образование ще записвам, най вероятно Право), но имам един акаунт в спийда на 160к, впечатление ми направиха изказванията от типа: ЦитатВече съм сигурен ,че за да си в този съюз питбул трябва да си неграмотен и комплексиран.[/quote] в тая тема, не зная аз доколко съм умен, че да съм в този съюз, но зная, че играта я играя почти от нейното създаване, мисля че 2 или 3ти рунд на първа и зная че най долната и "женска"(да не се обиждат жените, той Киси дори и жена не би трябвало да наричаме) постъпка в историята на Булфлийт си остава точно тази на Киси преди 2/3 рунда в трета вселена. Мишко, позволявам си да те обиждам, което се случва много рядко, с останалите ми е приятно да споря и да се заяждам спортменски, но ти Мишко, да не би да си мислиш, че сме забравили каква мижитурка си, заври се в дупката от която идваш и не се показвай повече. Толкова си се осрал в тая игра, че когато се размърдаш във форума дори и да не играя и да не следя играта, ми размерисваш озона, така че у лево където ти е мястото (тук на гейовете и да се обиждат не ми дреме) ...

А за всички останали, продължавайте и мойте и другите са ми много забавни, все едно сте на по 12, то вие се не еб....те ами направо си се хапете все едно някой е изял попарата на другия. Я малко по-полека, в момента Питбулс е назад с материала, така че колеги по малко приказки и повече екшън.

Поздравления на феррата, направо ни разби за сега, то Психара и аз съм го удрял преди, много играе момчето, ама не е осъзнало че в играта не се напрадва само с броя изиграни часове, но и с принципи, които не биха му позволили да си остави флотата.

Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@JackDaniels : не съм си позволявам да обиждам никой сам си помисли защо . Не ми пука кой какво мнение има за мен искам да го разбереш това , това е игра и всеки прави каквото си поиска . Аз теб не те помня да си играл и да си ми бил в коефицента , но все пак бих те попитал с кой ник си играл да провера в архива ми колко битки имам срещу теб . Нали си бил играч и претендираш че още си такъв , покажи битка ако имаш в която аз съм ти бил защитник .
Смали малко това виртуално величие .
Айде със здраве :crazy_pilot:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Jan 11 2008, 11:36 AM) @JackDaniels : не съм си позволявам да обиждам никой сам си помисли защо . Не ми пука кой какво мнение има за мен искам да го разбереш това , това е игра и всеки прави каквото си поиска . Аз теб не те помня да си играл и да си ми бил в коефицента , но все пак бих те попитал с кой ник си играл да провера в архива ми колко битки имам срещу теб . Нали си бил играч и претендираш че още си такъв , покажи битка ако имаш в която аз съм ти бил защитник .
Смали малко това виртуално величие .
Айде със здраве :crazy_pilot:

Абе на какъв се правиш бе, не бил обиждал, обиди един съюз от 20 човека без да ги познаваш. Бил съм ти в коефициента, дори си ми бил зелен, с кой никове съм играл няма никакво значение, тея които трябва да знаят, знаят, ти не си човека който ще знае, в трета когато се осра, наистина не съм ти бил в коефициента, просто играех с акаунт на защита, но когато бутнах защитата успях да се разбия във втория в класирането тогава беше Таз ако не се лъжа, като сред флотата имаше и 3 дини, смятай каквъв майтапчийски акаунт е бил. В играта за да бъдеш топ не се изисква нито кой знае какво сиво вещество, нито кой знае какви способности, трябват само по 20 часа свободно време на ден, които един не учещ и нерабодещ човек лесно би имал, трябват и по 150/200 лева за нанокредити, които аз предпочитам да вложа в обучение, дрехи или екскурзий, а не за седене на стол. За битките, никой до сега не ми е разбивал флота, най голямото чупене на мой кораби го направи Лил тоя рунд, счупи ми около 60 транса, на следващия ден бяха счупени около 120 негови. Виртуално величие, всичко което започва с виртуално си остава виртуално. За това, че това е игра и всеки може да прави каквото си поиска малко си се поизлъгал, аз сега например ми се иска да те напсувам и наобиждам, но не те познавам лично, това, че си се осрал в тая игра не ми дава да си мисля, че си "бийп" и в живота.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

Поздравления Фера, това е най-добрата битка, която бях виждал в спийда до сега !!! Най-яко е да трепеш тиквите на противника, особено ако той е от Питбулс. Ама в тая тема най-голямо впечатление ми направи не самата битка, а това, че от някои постове си проличава, че в този съюз Питбулс е пълно с неграмотни типове. Един съвет към тях:

Вместо да зомбясвате пред булфа и да говорите глупости и да сипете закани по форума, прочетете някоя друга книжка и си попрегледайте учебниците по български език. Със здраве !
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”