Интересна идейка

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
tftd
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 04, 2008 11:22 am
Контакти:

Мнение от tftd »

Здравейте,

Аз имам доста интересна идейка за играта като цяло. Може би доста от вас са играли стратегии, като например Age Of Empires и т.н. и сте забелязали, че там има работници. Когато строиш някоя сграда, можеш да сложиш повече работници да я строят и тя се строи по-бързо. Както можеби вече сте разбрали, идеята ми е да се въведе нещо такова и тук. Смисъл такъвда има някви работници, които да строят разбри сграни, кораби и да се включват в научните изследвания. Примерно да има някаква нова сграда, която с всяко следващо ниво да дава определен брой работници, които да можеш да разпределяш когато строиш нещо. И евентуално да ти струва повече ресурси, когато има повече работници, работещи върху една и съща сграда. Убеден съм, че това няма да повлияе на уникалните ви импресии ;)

Напълно съм наясно с това, което ви давам като идея и колко трудничко би се усъществила, тъй като съм php developer, но според мен, напълно си струва да се направи такова нещо в следващите releases на играта ;)

П.С. Вярно, е че това може би ще измести Роботите, но пък може работниците да се явяват роботите :P

Поздрави,
Alpha Hack
Последна промяна от tftd на пон яну 07, 2008 3:46 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Тъпо баце :) Тук има нива на сгради и като ги бутнеш...дават ресурс....събери си достатъчно за другата сграда и си строй ;) ))
Отговори

Върни се в “Предложения”