PITBULLS в атака

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Смях на парцали :lol: :lol:
Един цял роман без точка :lol:
Ваца , още сега ще те критикува , че това прави :)
Последна промяна от Kisi на нед яну 06, 2008 11:31 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Ох ще ме побъркат тея върколака и ангела хаха :lol: лудница :) ей хора тва е игра то не можеш на секи да се харесаш е ко те е*е, че ония оплюва битките ви то критици винаги има :) . :lol:
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 6 2008, 10:57 PM) Еййй... като разгонени кучки са наобиколили въркулака и само го по-ухапват страстно...

Иначе, Браво за битките :)
Някаква прикрита завист долавям аз :P
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да, фърки, нямах нет. Сега вече имам. Да ти се обяснявам ... няма смисъл. Контри съм правил доста по-добри от теб. Ама по принцип .. защо татанос да литне ? Страх те е да литнеш ти ? Тцтцт ... Играчо ... И да, ходих на кафе. За разлика от теб, аз играя за кеф, а ти за избиване на комплекси. Щом съм ламер, защо се вдигна ? Кажи бе, Играчо ? Спра ли мода, литвам пак и като ти ударя планетата, пак ще бия мод ... Или не. Ще видя каква контра ще ми удариш, ама пък ... Еми да, няма да пускам мод, ще видя, дали ще успееш да нацелиш времето, и после, дали аз ще успея да нацеля теб.
Бил съм ламер ? А ти защо се вдигна бе, фърки ? Разлика от 20к имаме в твоя полза, а се криеш ? Не ми говори ти казах. Доказа, че не ставаш за играч !
Едит: И за да не кажеш, че не си признавам грешките
ЦитатDeadBrain каза: провери във лога
Милен каза: какво ?
DeadBrain каза: кога се прибират флотите ?
Милен каза: т е ?
DeadBrain каза: точно ли е сметнал ?
Милен каза: в това дето ми прати ли
DeadBrain каза: дам
DeadBrain каза: защото нз
DeadBrain каза: аз вчера
Милен каза: ще видя ..само ми дай 2 мин
DeadBrain каза: забравих си платя нета
DeadBrain каза: ...
Милен каза: почвам да се ровя ..ще го намеря
DeadBrain каза: ;)
Милен каза: [1/6/2008 2:52:44 PM] DeadBrain каза: От До Пристига Обратно Вид Опции
2:121:1 2:98:11 2008-01-06 20:05:02 2008-01-07 01:17:23 Атака Върни
DeadBrain каза: еми ко да се говори
DeadBrain каза: значи и аз съм объркал
DeadBrain каза: може ли да те цитирам ?
Милен каза: да ..[/quote]
Последна промяна от VaN__ на пон яну 07, 2008 10:19 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jan 7 2008, 09:19 AM) Някаква прикрита завист долавям аз :P
Не dim4o, ревност! :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

вЪркулаг , в сметките също не ви бива ;)
Купи си едно сметало и един буквар :P няма да са ви излишни на целия съюз без изключение :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

ало кадеи тон и оторения му съотборник нрещо посинели и пооранжевели големите отворковци
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”