От всички съюзници и приятели!
Ивановден
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Да ви е свято името, Иване
Честитто на Iuda, Ванко, бъди жив и здрав..... много лично щастие на теб и семейството ти .....
Честито и на Inso, младок.... всичко хубаво ти предстои..... нека стане това което си пожлаваш
и НАЗДРАВЕ именяци
Честитто на Iuda, Ванко, бъди жив и здрав..... много лично щастие на теб и семейството ти .....
Честито и на Inso, младок.... всичко хубаво ти предстои..... нека стане това което си пожлаваш
и НАЗДРАВЕ именяци
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Иване, Иване... кой къде те хване...
Честит Имен ден!
CORWIN: кой/коя...... (късметлии)
Честит Имен ден!
CORWIN: кой/коя...... (късметлии)
Последна промяна от misterya на нед яну 06, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
-
gonzosmile
Честит празник на всички именници - астата
, Мустакатко
, VaN_
, атомик
и на всички, които познавам като ник - нейм
- живи здрави и внимавайте с алкохола днес, че е още понеделник
п.п. сигурно съм изтървала много, ама ме извинете
@сетих се още - макумба
Мак, жив и здрав
п.п. сигурно съм изтървала много, ама ме извинете
@сетих се още - макумба
Мак, жив и здрав
Последна промяна от gonzosmile на пон яну 07, 2008 6:08 am, променено общо 1 път.
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
Честити имен ден на всички Ивановци(Аз лично знам само Мачони), и другите които имат имен ден днес.Да сте живи и здрави и винаги щасливи и да си сбъдвате мечтите !!!
Едит: календарчето ми показа че днес има и 3-ма рожденници в форума, за тях същите пожелания.
* Dark_Stalker (27)
* babaivanka (25)
* Slim Shady (17)
Едит: календарчето ми показа че днес има и 3-ма рожденници в форума, за тях същите пожелания.
* Dark_Stalker (27)
* babaivanka (25)
* Slim Shady (17)
Последна промяна от ogunche на пон яну 07, 2008 9:16 am, променено общо 1 път.
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]