[Tамплиери] Daooo vs jeisanx

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Битката бе организирана за малко повече от 24 часа...
Стационирането на кръстосвачите близко до планетата на Джейсъна започна още веднага щом Тъндърбърда си пусна протекцията вчера по обяд.
След това беше ред и на полеваците (язък... събирах ги цели 3 дни за да ограбвам нашето момче).
Днес след кратко обсъждане в чата верните приятели намериха достатъчно танкери за почисването на остатъците от битката..
Танкерите литнаха.. след тях литна и армията от кръстосвачи и полеваци...

Ето самата БИТКА

Ами.. това е от Даооо ... Браво, приятел !!

(моля някой да направи бекъп... кът съм с времето)

ПП: Джейсън... за 1 нанокредит ще ти намеря човек за акаунта ;)
Последна промяна от korahmor на нед яну 06, 2008 10:25 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

freeico:
Както виждате не е това което си мислите - имаме си спайове, атаки, рециклиране - абе имаме си всичко. Така че всичко това щеше да е супер, ако имаше идея jeisanx да прати рециклажа на crazy_killer. На такива неща се вика отборна игра и хората милеят за такава игра.
Това което ме смущава мен обаче е че jeisanx и crazy_killer са с 1 IP. И твърде често дори се играе по едно и също време от 1 ПС. А това е нещо което е в разрез с всички правила.
Така че ги наказвам 3 дни за изясняване на случая и обвинение в ситинг или мулти. След което ако не получа задоволително обяснение. Ще ги обява за мулти и ще ги накажа до края на рунда.

Прощавай но сега не виждам как ще върне на приятеля си ресурса. Не вярвам да влезе повече в асс си. На 2.168.12 се модира а на 2.213.15 вече му е безполезен.
Мойте поздравления към нападателя. :a055:
Последна промяна от amigo на нед яну 06, 2008 9:17 pm, променено общо 1 път.
Jeisan-X
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 18, 2005 7:37 am
Контакти:

Мнение от Jeisan-X »

1 хубажа битка в вселена 3 наи сетне там е ску4но няма6е с кои са бия от 3 дена влизам само от време на време 4аках някои да го направи това .Неми и пука за флотата дайе и ацц няма си изтрия ще влизам от време на време да гледам класацията .
Empty_sl
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 27, 2007 6:44 pm
Контакти:

Мнение от Empty_sl »

класацията може да я гледаш и без да имаш акаунт ;)
Hak4o
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 05, 2007 9:01 am
Контакти:

Мнение от Hak4o »

браво :bravo: :bravo: :bravo:
а Въпросто jaisanx той явно се отказваше от рунда опита се 1-2 да завлече и мене заедно с него ама не успя ;)
Иначе браво и на jaisanx.Успех в 1 :)
Последна промяна от Hak4o на вт яну 08, 2008 10:07 am, променено общо 1 път.
Shmuktura
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 05, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от Shmuktura »

Ти почУпи сичко живо :) :crazy_pilot:
Бекъп
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”