[TENGRI]EL_DIABOLO vs burqna

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

най-после издебнах единия от съседите :) от как ми побеля сигурно съм летял 10 пъти и всеки път влизаше, но накрая успях :)

БИТКА БЕКЪП

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

163655 метал
163655 кристали
72690 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
9137 газ.

можеше и целия рециклаж да хвана, ама въобще не съм смятал, пратих наличния боен флот и наличните рецки и стана номера :)
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

А така, бързата работа срам за майстора. Търпението ти беше възнаградено с успех ;)
Потребителски аватар
Ongala
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 30, 2006 12:58 pm
Контакти:

Мнение от Ongala »

Браво! :bravo: много добра битка. добре си го издебнал :crazy_pilot: :a013:
[url=http://prize.zzl.org/vote.php?id=5147]http://prize.zzl.org/vote.php?id=5147[/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Toso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Jan 6 2008, 11:58 AM) А така, бързата работа срам за майстора. Търпението ти беше възнаградено с успех ;)
:a013: продължавай така :)
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”