еми не бях питбул ама така се получи а и нямам против що?LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 6 2008, 01:45 AM) омг, ма ти откога си питбул уа ?!![]()
Момчетата игтаят мн агресивно а този рунд си доказвам че мога да играя и на флот
и май успявам
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
еми не бях питбул ама така се получи а и нямам против що?LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 6 2008, 01:45 AM) омг, ма ти откога си питбул уа ?!![]()
можем слагаме ти и това не можеш както гледамt_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Jan 6 2008, 09:17 AM) Ох-ох-ох, смешни типове, нека да си оправят шибаната игра, не постоянно да ми се бъгва (като напр. в уни1 вчера 4 пъти ботчек и ми показваше Botcheck: -9 min. ) и после ще говорим. И какво ми е нулирал Фараона а Върколак ли там какъв и ти смешен тип си.. по 100 по 100 транса.. Ебати геройството.. по добре ги сложете и тук във трибуната да се покефят хората (или да ви се смеят в очите)
Ало я и двамата да мълчите ехх влезнахте в съюза на атанас и отворихте ебати устите а преди се криете като мишки аре да не забравяте от каде сте тръгнали че ми писна само вас 2-мата да ви гледам у форума как грачите!speedy gonzales написа:Цитат(speedy gonzales @ Jan 5 2008, 09:51 PM) Не се моли. Направо коленичи, та да ти резнем неприличния език.
Скоро часът ти ще удари ... и нема да има никаква милост за отровните езици.
има една българска песен в която са пее: ... ".. всичко се връща ..."
но сиурно не знаиш щото си мноо ... "тъп"
кротко кротко иво да не раздуваме как от 50к на 150к стана а?? и да не забравяме кои ти помагаше мналия рунд а??Ivo_MuSakata написа:Цитат(Ivo_MuSakata @ Jan 6 2008, 09:32 AM) Ало я и двамата да мълчите ехх влезнахте в съюза на атанас и отворихте ебати устите а преди се криете като мишки аре да не забравяте от каде сте тръгнали че ми писна само вас 2-мата да ви гледам у форума как грачите!
Първо да те светна ти се заби в мен на 460 к като бях аз да те светна,второ не ме интересува за мен това е само игра а за вас живота няма какво да коментирам лек ден Фароне!Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 6 2008, 09:36 AM) кротко кротко иво да не раздуваме как от 50к на 150к стана а?? и да не забравяме кои ти помагаше мналия рунд а??
Eми шанс!Поне реевс не се прави като теб на голямата работа но не му е тук мястото да споря с теб имаш ми скипе пиши не искъм да се разваля темата !Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Jan 6 2008, 09:52 AM) парво несе забих в теб а в реевс и второ ти го обра