PITBULLS в атака
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Тцтцтцтц .... кученцето пак лае ... Ама и аз мога ли да не се заяждам с него.
Върки, говоря ти съвсвем сериозно. Престани да се правиш на велик. Не си. Няма и да бъдеш. Престани и да плашиш с бой. Не вярвам да можеш да набиеш Падналия, защото той корава мастия. А и определението ти за него ... меко казано ... грешно. Спри се бе ... човек. Разбрахме, че егото ти е до небесата, като вървиш падаш, защото носът ти е толкова вдигнат, че едва ли виждаш върховете на сградите около теб. Вземи пусни мод, легни, наспи се и престани да сънуваш, докато си буден.
Върки, говоря ти съвсвем сериозно. Престани да се правиш на велик. Не си. Няма и да бъдеш. Престани и да плашиш с бой. Не вярвам да можеш да набиеш Падналия, защото той корава мастия. А и определението ти за него ... меко казано ... грешно. Спри се бе ... човек. Разбрахме, че егото ти е до небесата, като вървиш падаш, защото носът ти е толкова вдигнат, че едва ли виждаш върховете на сградите около теб. Вземи пусни мод, легни, наспи се и престани да сънуваш, докато си буден.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
skorpionbg
skorpi уважавам ти мнението ама тяхната не се търпи ве,в сяка битка влизат и тотално с големи букви СЕРАТ не ти ли прави впечатление че целия рунд така мина,от нашия саюз няма да има повече битки в форума,щом администрацията не я интересува дори това,еми нека не си пускаме битките,аз пак казвам,нека си спамат в оффтопика ама не и тука,защо винаги влизат в битките и серат бе защо,аз не помня на някои друг човек да съм казал че битката му не струва и да започвам да казва тоя е такъв тоя е онакъв,единствено и винаги се защитавам,а мястото където спамя и се заяждам е наречено оффтопик,докато серът по битките на хората няма да има битки,и само играта ше губи от тва.
тои тоя тъпак зе и в скаипа да ми пише,просто е олигофрен,заслужава 10 години бан
Исъщо така скорпи да те шпопитам твоя пост какво означава че ние требва да ги търпим винаги ли,и да си получаваме предупрежденията за нас,такан ли,това ли е твоето мнение,мислиш ли че си прав?
Как може в някои отдели на форума администраторите да изискават единствено блестящ отговор или въпрос с закана да не спамим че ше ни накажат,добре нови правила има,ама не оставяите точно па това място от форума на вселена спиид да бъде насирано винаги,вие какво искате да ви поднасяме на тепсия ли и да ви галкаме с перце и да си пръцкате,е ама не става така,от битките вселена спиид добива известност и такива посерковци като ангела и неговите плъхове приятели, ще пропадне тая вселена,и не ми обясняваите правила приели сте ги,оставете г за офф топика а тук гък не искам да се обаждат,аз ако съм така ше направя отдела за битки,че няма да смеят да се обадят,сички са подмазвачи и лигльовци,хабер си немат от популяризация и развитието на играта,оставите ли отдела с битките да се пълни с лаина то това ше доведе до ден в които никои нема да пусне битка,ше замръшавее сичко,нещо което хората не искат,ако са ми на ръчичките сичките до един ше ги строя до стената с дигнати ръце
тои тоя тъпак зе и в скаипа да ми пише,просто е олигофрен,заслужава 10 години бан
Исъщо така скорпи да те шпопитам твоя пост какво означава че ние требва да ги търпим винаги ли,и да си получаваме предупрежденията за нас,такан ли,това ли е твоето мнение,мислиш ли че си прав?
Как може в някои отдели на форума администраторите да изискават единствено блестящ отговор или въпрос с закана да не спамим че ше ни накажат,добре нови правила има,ама не оставяите точно па това място от форума на вселена спиид да бъде насирано винаги,вие какво искате да ви поднасяме на тепсия ли и да ви галкаме с перце и да си пръцкате,е ама не става така,от битките вселена спиид добива известност и такива посерковци като ангела и неговите плъхове приятели, ще пропадне тая вселена,и не ми обясняваите правила приели сте ги,оставете г за офф топика а тук гък не искам да се обаждат,аз ако съм така ше направя отдела за битки,че няма да смеят да се обадят,сички са подмазвачи и лигльовци,хабер си немат от популяризация и развитието на играта,оставите ли отдела с битките да се пълни с лаина то това ше доведе до ден в които никои нема да пусне битка,ше замръшавее сичко,нещо което хората не искат,ако са ми на ръчичките сичките до един ше ги строя до стената с дигнати ръце
Последна промяна от varkulak на нед яну 06, 2008 12:18 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
skorpionbg
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
При цялото ми уважение Скорпи, разликата между хубава и доходоносна битка е голямаskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 6 2008, 02:57 AM) Чуйте какво ще ви каже бат'Скорпи - Няма лоши битки, а най-хубавите са тия, дето не губиш и 1 кораб![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
skorpionbg
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Може и така да е....но там мяза "не е важно на мен да ми е добре, на Вуте да му е зле"
Кеф е, но аз предпочитам 12 рундово меле с много разбити ламарини
Красота за окото
Всеки с разбиранията си де 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
skorpionbg
Браво Пешко добре си го ударил но много си престационирал за да го удариш но газта си е твоя ти си знаеш
Грабежа няма какво да го коментирам само се излагате че сте го постали но тоза е за другия раздел
Продължавай така Пешо и по един буквар раздай на членовете на отбора
Грабежа няма какво да го коментирам само се излагате че сте го постали но тоза е за другия раздел
Продължавай така Пешо и по един буквар раздай на членовете на отбора
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]