PITBULLS в атака
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 09:46 PM) Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 1033200 метал, 1033200 кристали и 516600 газ.
Нападател намалява свойте точки с 0
Защитник намалява свойте точки с 5166
E щом и това почнахте да слагате....АХАХАХХАХА.Моля ви дръжте ме, че ще падна![]()
кво дириш ти тука в битките ни тогава бе,сложи твоя битка ве къде са ве,ся ше кажеш ма аз не ги слагам,еии детенце чесно ти каам ако аз някога те видя в БГ ще те спукам от бои,колкото съм добър толкова съм и лош,твоите простотии нямат краи ве в сека една битка с извинения пред другите СЕРЕШ бе в сека една битка идваш да си покажеш комплексите бе,еи незнам как да ти обясна ама за по малко от 10 секунди такъв бои бих ти фрълил че патката щи пусне врела вода ве,писна ми от комплексари като тебе бе,и на всичко от горе модераторите и админите нас обвиняват,че сме преминавали границите на пиозволеното бе,ти изкарваш човек извън кожата ве,от началото на рунда си в мод бе касооо и спиидито те грабеше като хамалин ве мино доходна,ти нямаш ли си жена ве вземи иди и я пооправи ве комплексите ти преливат из ушите ве,съмнявам се да имаш женска привлекателна особа до себе си,защото си върха на олигофренията ве,не ти ли писна да се правиш на тарикат ве,един ден ще те спипам на живо и ти гарантирам без думичка да ти обяля ще те спукам от бои момченцеее
ИЗВИНЯВАМ се на администрацията за моментното ми влудяване,писна ми от комплексари,нима тези хора които показват битките си са длъжни всеки път да търпят едни и същи комплексари,кажете ми на мене къде в чужда битка аз обидих някои и казах че битката му не струва,ето това е комплекс което показва топя тъпанар,къде в коя друга битка някои от съюза ни се заяжда с хората,покажете ми една такава и сам ще си тегла коршума,писна ми да го търпя тоя тъпак е не може така,и след това другите хора били виновни,е все нещо требва да се направи по въпроса,или бан му даите или нещо такова.Повтарям се в една чужда битка не съм изразил лошо мнение,тук в спиида е боина вселена и битките са наи важни,но когато олигофрени постоянно олигофренстват в битките то те стават банални.
Призовавам ви Админите да вземете решение по въпроса или ще забраня на съюза да не поства нито една битка вече,аз съм разбран човек,разбирам ви,затова ме разберете и вие,много ви моля за което,не се издържа олигофренията на тоя тъпак вече.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Абе, фърки, спри да фърляш лиги.Като има стойностна битка(като тая на татанос, макар да е клане - е битка) казвам браво.А не да се хвалите с разбити трансове и рецки.Поне да имаше някакъв смисъл - като рояла примерно, че изпочупи 2к трансове и 800 танкера на тоя след него.Там има история.Заплашваш ме с бой?О, Боже, не ме карай да се смея.А и нали България ти е под достойнството на паричките?Ай къш да скимтиш в ъгъла бе, помияр.Може би да научиш правилния български и да спреш да фърляш лиги из трибуната ще е полезно.Само дето се изисква мозък, който ти нямаш.
П.П.Питай спийдито колко ми е взел - веднъж около 50к ресурс, когато реших да се наспя като човек.Голям грабеж.Халал да му е.
П.П.2 Ако искаш забранявай на съюза ти да поства битки.Явно са безмозъчни оФце, които следват безпрекословно малоумните ти нареждания.Честито да им е.
П.П.3 Даже не си правих труда да ти чета цялото мнение, а коментирам върху 2-3 неща, които мернах.То е ебати мъчението да ти чета афганистанските писания.
П.П.Питай спийдито колко ми е взел - веднъж около 50к ресурс, когато реших да се наспя като човек.Голям грабеж.Халал да му е.
П.П.2 Ако искаш забранявай на съюза ти да поства битки.Явно са безмозъчни оФце, които следват безпрекословно малоумните ти нареждания.Честито да им е.
П.П.3 Даже не си правих труда да ти чета цялото мнение, а коментирам върху 2-3 неща, които мернах.То е ебати мъчението да ти чета афганистанските писания.
Последна промяна от Fallen_angel на съб яну 05, 2008 10:20 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
до колкото знам идеята е 4е, фараона за 3 път гази тон,,,но тон е мазохист, но явно на теб това не тие ясно , и продалжаваш да изкарваш хората изван кожата, варкулака е прав комплексар4е си варви си направи сефтето барем ти дойде акала,,,,Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 11:18 PM) Абе, фърки, спри да фърляш лиги.Като има стойностна битка(като тая на татанос, макар да е клане - е битка) казвам браво.А не да се хвалите с разбити трансове и рецки.Поне да имаше някакъв смисъл - като рояла примерно, че изпочупи 2к трансове и 800 танкера на тоя след него.Там има история.Заплашваш ме с бой?О, Боже, не ме карай да се смея.А и нали България ти е под достойнството на паричките?Ай къш да скимтиш в ъгъла бе, помияр.Може би да научиш правилния български и да спреш да фърляш лиги из трибуната ще е полезно.Само дето се изисква мозък, който ти нямаш.
Последна промяна от petarmir4ew на съб яну 05, 2008 10:34 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jan 5 2008, 11:18 PM) Абе, фърки, спри да фърляш лиги.Като има стойностна битка(като тая на татанос, макар да е клане - е битка) казвам браво.А не да се хвалите с разбити трансове и рецки.Поне да имаше някакъв смисъл - като рояла примерно, че изпочупи 2к трансове и 800 танкера на тоя след него.Там има история.Заплашваш ме с бой?О, Боже, не ме карай да се смея.А и нали България ти е под достойнството на паричките?Ай къш да скимтиш в ъгъла бе, помияр.Може би да научиш правилния български и да спреш да фърляш лиги из трибуната ще е полезно.Само дето се изисква мозък, който ти нямаш.
Хвърлям лиги така ли,нека ти кажа какво знам аз за тебе,то ку що ми обясниха какъв човек си ти
дебел с очила на 24 или 25 години,около метър и 60 висок,и 100 килограма мазнини без жена в леглото си,нито жена нито приятелка,сега си обяснявам защо си такъв комплексар,по цял ден стоиш на стола и нищо друго не правиш а само сереш(с извинение ) във форума,
Истина е ангеле не съм ли прав,вземи иди малко на фитнес,намери си една сгодна женица и не се занимаваи с хора от които има много да научиш,сега вече те знам ква лоена топка си и гледаи да не ми се мернеш пред очите в БГ щото аз ще съм тама в наи скоро време,веднага бих ти показал как млад мъж на 21 години би ти фрълил здрав кютек,не аз фърлям лигите а ти просто изкарваш хората извън нерви,то си е казано дебелите хора са комплексари,защото няма как да си избият килата,на такива хора като тебе им липсва секс и дисциплина,затва си такъв шибек и обиждаш винаги хората,ама не си мисли,че като си почнал в форума няма да ти се обърне спецялно внимание
като захапем -не пускаме
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Благодаря, че ме състари върки, благодаря.Ужас...дано си водиш преводач та на границата да те разберат.Граничарите не са най-голямата стока, ама маймунски едва ли разбират...а колкото до това, че скоро си в България - ауууууууууу, УМИРАМ ОТ СТРАХ
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
тон кажи за кой пореден пат ,,та нулка фараона бре я поясни...4е нещо не споменаваш ,а това 4е няма смс наистина е кофти трапка.t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ Jan 5 2008, 11:38 PM) Бахти великия съюз, нз къв си татанос, буркан с мед ли си или какво ама целия съюз не можете да ме спайнете и накрая благодарение на играта (не получавам смс-и) ме удряте. леле и то трански браво бе 60 пъти ме занулил. Псевдо-играчи! Целия съюз сте такива !
Последна промяна от petarmir4ew на съб яну 05, 2008 10:52 pm, променено общо 1 път.
t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ Jan 5 2008, 09:54 PM) По темата: По жалък тип от Фараона не знам. Ще му докажа защо е мизерник съвсем скоро. А колкото до битката чакам всичко да ми се върне от админите защото 2 часа и повече нямам СМС известяване.
Тон аз се държа колтурно,докато с мен се държат колтурно,къде видя обида ти от фараона във форума че да кажеш това за него,от къде ти хрумна че човека е жалак,тои просто е пуснал битка да се похвали,не те е обидил,не значи че щом си занулен си жалак или нешо такова нито значи че фараона е такъв,всеки си има слаби моменти,не се дръж като ония тъпак ами се поучи от обяснението ми,никои нищо лично няма към тебе,каквокато те е ударил 3 пъти и че се е похвалил,защо не опита да развеселиш темата ами го обиждаш,след като не те е обидил,това е комплексарство ващо,в виртуалния човек да започвате да обиждате и да предизвиквате нормалните хора
като захапем -не пускаме